Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Conduct Technical Solutions breidt uit met nieuwe hoofdvestiging
(foto: Conduct)

Conduct Technical Solutions breidt uit met nieuwe hoofdvestiging

Conduct Technical Solutions heeft de sleutel in ontvangst genomen van het nieuw te openen pand aan de Aalborg 4 te Barendrecht. Op deze locatie zal het hoofdkantoor van Conduct Technical Solutions gevestigd worden.

Het gebouw krijgt een magazijn van 388 vierkante meter. Met deze nieuwe locatie in combinatie met het bestaande magazijn in Drunen speelt Conduct in op de groei die het bedrijf doormaakt. Met deze schaalvergroting neemt de beschikbaarheid van materiaal verder toe. Ook zal het personeelsbestand de komende tijd verder worden uitgebreid. Om de klanten van Conduct goed op te kunnen leiden zal in het nieuwe pand aan de Aalborg tevens een trainingsruimte en een showroom gerealiseerd worden. Hiermee speelt Conduct in op de behoefte aan kennis en informatie om pv-installaties veilig op te kunnen leveren. De verbouwing zal 4 tot 6 weken in beslag nemen en de verhuizing staat nog dit jaar gepland.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
SegenSolar zoekt:

Technical Support (m/v) met focus op de Benelux

SegenSolar zoekt een Technical Support (m/v) met focus op de Benelux
Fulltime • Nederland
SAJ Electric zoekt:

Sales Engineer

SAJ Electric is looking for a Sales Engineer.
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!