Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Conduct Technical Solutions breidt uit met nieuwe hoofdvestiging
(foto: Conduct)

Conduct Technical Solutions breidt uit met nieuwe hoofdvestiging

Conduct Technical Solutions heeft de sleutel in ontvangst genomen van het nieuw te openen pand aan de Aalborg 4 te Barendrecht. Op deze locatie zal het hoofdkantoor van Conduct Technical Solutions gevestigd worden.

Het gebouw krijgt een magazijn van 388 vierkante meter. Met deze nieuwe locatie in combinatie met het bestaande magazijn in Drunen speelt Conduct in op de groei die het bedrijf doormaakt. Met deze schaalvergroting neemt de beschikbaarheid van materiaal verder toe. Ook zal het personeelsbestand de komende tijd verder worden uitgebreid. Om de klanten van Conduct goed op te kunnen leiden zal in het nieuwe pand aan de Aalborg tevens een trainingsruimte en een showroom gerealiseerd worden. Hiermee speelt Conduct in op de behoefte aan kennis en informatie om pv-installaties veilig op te kunnen leveren. De verbouwing zal 4 tot 6 weken in beslag nemen en de verhuizing staat nog dit jaar gepland.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
SolarToday zoekt:

Commercieel technisch adviseur

SolarToday zoekt een commercieel technisch adviseur
Fulltime • Roosendaal
NPG zoekt:

Call agent

NPG zoekt een call agent
Fulltime • Riemst (B)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!