Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nederlands Wallvision start dochterbedrijf in India
(foto: Wallvision)

Nederlands Wallvision start dochterbedrijf in India

Het Nederlandse bedrijf Wallvision opent in Chennai India een dochteronderneming voor de verkoop van zonnegevelproducten onder de merknaam ZigZagSolar.

ZigZagSolar is een architectonisch gevelconcept dat gebruikmaakt van een combinatie van een pv-systeem daar naar de zon is gericht en decoratieve panelen die naar de waarnemer zijn gericht. India kent volgens Wallvision een snelgroeiende markt voor zonnegevels. In India worden kantoorgebouwen en ziekenhuizen gebouwd die van zonnepanelen worden voorzien om te kunnen voldoen aan de strenge energie-eisen van de Indian Green Building Council (IGBC). De Indische overheid stimuleert de toepassing van zonne-energie met incentives en regelgeving.

Vanuit Chennai wil Wallvision ook de markten van Midden-Oosten, Singapore, Vietnam en Maleisië bedienen. Mohamed Shamir leidt namens Wallvision de activiteiten in India. Shamir kent de Nederlandse cultuur omdat hij 2 jaar in Nederland heeft gewoond. Verder is er door Wallvision een samenwerkingsverband met de SRM-universiteit en IIITDM-universiteit in Chennai opgezet om de producten en diensten van het bedrijf te optimaliseren voor gebruik in de lokale markten.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
SegenSolar zoekt:

Technical Support (m/v) met focus op de Benelux

SegenSolar zoekt een Technical Support (m/v) met focus op de Benelux
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Meewerk Stage IT

Zelfstroom biedt een Meewerk Stage IT aan
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!