Solar Magazine - Volta Solar wint aanbesteding om 1.000 woningen Heumen van zonnepanelen te voorzien
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Volta Solar wint aanbesteding om 1.000 woningen Heumen van zonnepanelen te voorzien

Volta Solar wint aanbesteding om 1.000 woningen Heumen van zonnepanelen te voorzien

Volta Limburg (red. waar Volta Solar onderdeel van is) heeft de aanbesteding gewonnen om 1.000 woningen in de gemeente Heumen van zonnepanelen te voorzien. De order kent een waarde van 5 miljoen euro.

De Gelderse gemeente startte eerder dit jaar de aanbesteding voor het selecteren van een leverancier. Heumen zal het project financieren. Met het project wil de gemeente het komend jaar circa 1.000 huishoudens zonnepanelen aanbieden. De deelnemer betaalt voor het gebruik van de zonnepanelen een vaste bijdrage. Deze “deelnemer-bijdrage” is in balans met de rente en aflossing van de lening die via de gemeente bij de bank is afgesloten. De gemeente vervult dus een intermediaire rol in dit duurzaamheidsproject en de eigen financiële bijdrage vanuit de gemeente dient nagenoeg nihil te zijn.

Het voordeel van de deelnemers bestaat uit het grotendeels wegvallen van de kosten van zijn elektriciteitsverbruik in de piekuren.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!