Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Terugblik Vakbeurs Energie: samen werken in transitie en towards zero emission
(foto: 54events)

Terugblik Vakbeurs Energie: samen werken in transitie en towards zero emission

De Brabanthallen in Den Bosch trok afgelopen week duizenden professionals naar de Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power om kennis te delen, contacten te leggen en zaken te doen.

Centraal thema was daarbij uiteraard de verduurzaming van Nederland. De Brabanthallen mochten rekenen op zo’n 15.000 zakelijke bezoekers, meer dan 350 betrokken bedrijven en brancheorganisaties en een inhoudelijk programma waarvoor 10 theaters en een congrescentrum nodig ware. 

Particulieren zonder persoonlijke uitnodiging van een exposant verkregen deze editie slechts toegang indien zij betrokken zijn bij verenigingen van eigenaren (VvE’s), coöperaties of andere wijkinitiatieven. Toch trokken de beurzen dit jaar gezamenlijk bijna 3 procent meer bezoekers dan vorig jaar en was een extra hal in gebruik. De groei zit er in. Exposanten van Vakbeurs Energie waarderen hun deelname deze editie met een 7,6. Nieuwkomer Industrial Heat & Power kreeg een 7,2 – net als Ecomobiel.

De eerstvolgende vakbeurzen georganiseerd door 54events die gelieerd zijn aan de energietransitie vinden plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2019. De 6e editie van Renovatie - snel, efficiënt en omgevingsvriendelijk renoveren - krijgt dit jaar gezelschap van de nieuwe titel ‘Monument’, een vakbeurs die geheel in het teken staat van onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumentaal erfgoed.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Junior Projectleider

Slim Opgewekt zoekt een Junior Projectleider
Fulltime • Arnhem
Pure Energie zoekt:

Adviseur omgevingsmanagement Zon

Pure Energie zoekt een Adviseur omgevingsmanagement Zon
Fulltime • Enschede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!