Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
InterSolution 2019 in Flanders Expo Gent: ‘Beurs 2.000 vierkante meter groter’

InterSolution 2019 in Flanders Expo Gent: ‘Beurs 2.000 vierkante meter groter’

De achtste editie van InterSolution vindt plaats woensdag 23 en donderdag 24 januari 2019 in Flanders Expo in Gent (België). De beurs zal ten opzichte van dit jaar volgens de organisatie een forse groei doormaken.

De 2018-editie van de vakbeurs liet zien dat de solarmarkt in België weer in de lift zit. Vlaanderen bereikte in de zomer van 2017 de mijlpaal van 300.000 zonnestroomsystemen. In totaal werd er vorig jaar zo’n 190 megawattpiek aan zonnepanelen geïnstalleerd. Dit jaar is er tot en met augustus al 110 megawattpiek aan zonnepanelen geïnstalleerd. Ook zonneboilers krijgen steeds meer aandacht, zowel in de consumenten- als de zakelijke markt. In Vlaanderen wordt er vandaag de dag bij nieuwbouw in 12 procent van de huizen een zonneboiler geplaatst.
InterSolution volgt de groei van de markt door komende editie te laten plaatsvinden in een ruimere beurshal: Hal 8 in plaats van Hal 3 van Flanders Expo. InterSolution 2019 wordt daardoor 2.000 vierkante meter groter dan vorig jaar. Beursorganisatrice Delphine Martens van Delfico hierover: ‘InterSolution onderstreept het positivisme dat er onder de zonne-energiebedrijven leeft aangaande de marktontwikkeling. Bezoekers van de beurs komen zich bewust informeren bij de tientallen exposanten. Met InterSolution willen we actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling en innovatie van de sector in de Benelux.’

Ook dit jaar worden er in de conferentieruimte van de beurshal een reeks Masterclasses door de deelnemende exposanten aangeboden. De vakbeurs InterSolution vindt plaats in Hal 8 in Flanders Expo Gent (België). Op woensdag 23 januari is de beurs geopend van 9.30 uur tot 20 uur. Op donderdag 24 januari zijn de openingstijden 9.30 uur tot 18 uur. Registreren voor een gratis bezoek aan InterSolution kan via de website www.intersolution.be met de code INTS116662. De december-editie van Solar Magazine bevat een redactionele beursspecial over het evenement.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Enphase zoekt:

Field Applications Engineer

Enphase is looking for a Field Applications Engineer.
Fulltime • Eindhoven
Zelfstroom zoekt:

Accountmanager Binnendienst

Zelfstroom zoekt een accountmanager Binnendienst.
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!