Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
UNETO-VNI Innovatie Award 2018 voor Hoffman Elektro
(foto: UNETO-VNI)

UNETO-VNI Innovatie Award 2018 voor Hoffman Elektro

Hoffman Elektro heeft met Ben Oude NijHuis, een verpleeghuis in Rotterdam dat begin deze maand openging en voorzien is van zonnepanelen, de UNETO-VNI Innovatie Award 2018 gewonnen.

Het elektrotechnisch installatiebedrijf ontving de Award uit handen van voorzitter Doekle Terpstra van de installatiekoepel. Hoffman Elektro kreeg van de aanwezige branchegenoten de meeste stemmen tijdens de bijeenkomst die plaatsvond tijdens de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen te ’s-Hertogenvosch. De andere projecten in de finale waren de renovatie van de Maastunnel in Rotterdam en de renovatie en bouw van Naturalis Biodiversity Center in Leiden.

Ben Oude NijHuis is een voormalig nonnenklooster dat is omgetoverd tot een verpleeghuis voor senioren met een lichte zorgvraag of dementie. Het initiatief voor deze kleinschalige woonvorm is afkomstig van Jan Slagter, directeur van Omroep Max. In Ben Oude Nijhuis zijn 57 appartementen gerealiseerd. Hoffman Elektro heeft het verpleeghuis onder meer voorzien van een zorgsysteem met valdetectie en dwaalpreventie; daarnaast zijn video-intercoms en een brandmeldinstallatie geplaatst. Het dak is voorzien van zonnepanelen die 30 procent van de benodigde stroom opwekken. 

Bij de UNETO-VNI Innovatie Award hoort een cheque ter waarde van 1.500 euro die Hoffman Elektro kan besteden aan ontwikkeling en innovatie. Maurice Hoffman, directeur van Hoffman Elektro: ‘In dit project laten we zien hoe we als installateur een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan moderne, betaalbare en innovatieve zorg. De rol van de techniek wordt steeds belangijker. Oók in de zorg.’

                                               

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Servicemedewerker planning

Zonmaat zoekt een Servicemedewerker planning.
Fulltime • Heerhugowaard
NPG zoekt:

Call agent

NPG zoekt een call agent
Fulltime • Riemst (B)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!