Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
DMEGC introduceert AC-zonnepaneel en ultrazwart zonnepaneel
(foto: DDU)

DMEGC introduceert AC-zonnepaneel en ultrazwart zonnepaneel

DMEGC toont deze week op de vakbeurs Energie een ultrazwart zonnepaneel en AC-zonnepaneel. Het ultrazwartzonnepaneel wordt vanaf oktober geleverd, het AC-zonnepaneel vanaf januari.

DMEGC toont het AC-zonnepaneel van 300 wattpiek dat voorzien is van een micro-omvormer van Enphase. Het zonnepaneel is geproduceerd in opdracht van groothandel Navetto. ‘Omdat de arbeidsfactor steeds belangrijker wordt zoek je naar creatieve oplossingen waardoor je de installatietijd van zonnepanelen kan verkorten. Dit is een oplossing voor installateurs om gemakkelijker te gaan monteren’, stelt Bart van Walraven, directeur van Navetto. Het zonnepaneel is vanaf januari 2019 leverbaar.

Het ultrazwart zonnepaneel van DMEGC kent een vermogen van 300 wattpiek. Door een aanpassing in het productieproces is het mogelijk om zwarte busbars te gebruiken en het uiterlijk volledig zwart te maken. ‘De stijlvolle en strakke uitstraling van onze nieuwe Ultra Black-serie maakt ze bij uitstek geschikt voor residentiële toepassing’, stelt  Erik Das. ‘Naast zwarte busbars gebruikt het zonnepaneel een zwarte backsheet en geanodiseerd zwart aluminium frame.’ Het zonnepaneel is momenteel al te bestellen bij de verschillende distributeurs van DMEGC en vanaf de derde week van oktober wordt het zonnepaneel uitgeleverd.

DMEGC is vandaag nog te bezoeken op de vakbeurs Energie in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Green Energy Company zoekt:

Installateur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt zonnepaneelinstallateurs.
Fulltime • Nederland
3E zoekt:

Sales Manager - SynaptiQ & Data Services

3E zoekt een Sales Manager - SynaptiQ & Data Services
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!