Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IBC SOLAR opent op 12 oktober nieuw kantoor met Solar Energie Beurs
(foto: IBC Solar)

IBC SOLAR opent op 12 oktober nieuw kantoor met Solar Energie Beurs

IBC Solar opent deze week op feestelijke wijze haar nieuwe kantoor. Om de huidige groei te faciliteren en klanten beter te bedienen heeft het bedrijf een nieuwe vestiging in Echt betrokken.

‘Nu wij goed gesetteld zijn op onze nieuwe locatie houden we een feestelijke opening met een heuse Solar Energie Beurs om bezoekers actuele informatie te geven over kwaliteit, subsidies, wetgeving, verzekering en andere thema’s op het gebied van zonne-energie’, aldus het bedrijf.

Op de dag kan men kennis maken met IBC-partners zoals SMA, Fronius, Sungrow, Victron, Eaton, Van der Valk Solar Systems en EVBox. De dag zal geopend worden door de heer Udo Möhrstedt, oprichter van IBC SOLAR.

Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden om de middag te bezoeken, deze duurt van 14.00 tot 18.00 uur en vindt plaats op bedrijventerrein De Berk op de Industrieweg 1A te Echt.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Service support engineer

AliusEnergy zoekt een service support engineer.
Fulltime • Eersel
Slim Opgewekt zoekt:

PV Engineer

Slim Opgewekt zoekt een PV Engineer
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!