Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IBC SOLAR opent op 12 oktober nieuw kantoor met Solar Energie Beurs
(foto: IBC Solar)

IBC SOLAR opent op 12 oktober nieuw kantoor met Solar Energie Beurs

IBC Solar opent deze week op feestelijke wijze haar nieuwe kantoor. Om de huidige groei te faciliteren en klanten beter te bedienen heeft het bedrijf een nieuwe vestiging in Echt betrokken.

‘Nu wij goed gesetteld zijn op onze nieuwe locatie houden we een feestelijke opening met een heuse Solar Energie Beurs om bezoekers actuele informatie te geven over kwaliteit, subsidies, wetgeving, verzekering en andere thema’s op het gebied van zonne-energie’, aldus het bedrijf.

Op de dag kan men kennis maken met IBC-partners zoals SMA, Fronius, Sungrow, Victron, Eaton, Van der Valk Solar Systems en EVBox. De dag zal geopend worden door de heer Udo Möhrstedt, oprichter van IBC SOLAR.

Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden om de middag te bezoeken, deze duurt van 14.00 tot 18.00 uur en vindt plaats op bedrijventerrein De Berk op de Industrieweg 1A te Echt.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

1ᵉ Elektromonteur

Zonneplan zoekt een 1ᵉ Elektromonteur
Fulltime • Nederland
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!