Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
STEP-subsidie op: ‘Point of no return bereikt: woningcorporaties gaan vol door met zonnepanelen’
(foto: Amvest)

STEP-subsidie op: ‘Point of no return bereikt: woningcorporaties gaan vol door met zonnepanelen’

‘Het point of no return is bereikt: woningcorporaties gaan de komende jaren vol door met het plaatsen van zonnepanelen.’ Dit verwacht Maarten Corpeleijn, met zijn bedrijf Zonnig Huren.

Corpeleijn is al jarenlang adviseur van tientallen woningcorporaties. De redactie van Solar Magazine bespreekt in september 2018-editie met Corpeleijn de gevolgen van het verdwijnen van de STEP-subsidie voor woningcorporaties.

‘Ik schat in dat 70 procent van de zonnepanelen die tot op heden geplaatst zijn door woningcorporaties, los van renovatietrajecten gerealiseerd zijn. Voor de overige 30 procent geldt dat zonnepanelen bij de renovatie van sociale huurwoningen dankzij de STEP-subsidie in de afgelopen jaren een zwaar gesubsidieerd extraatje waren.’

Lees het volledige artikel ‘Point of no return bereikt: woningcorporaties gaan vol door met zonnepanelen’ 2018-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Project Development Manager

Fulltime (40 uur) - The Randstad
kWh People zoekt:

Senior PV Engineer

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!