logo
wvhj2023
(foto: Anjo de Haan)
(foto: Anjo de Haan)
26 september 2018

Dé Duurzame Uitgeverij breidt uit: 5 edities van tijdschrift Solar Magazine in 2019

Dé Duurzame Uitgeverij heeft besloten om in 2019 het aantal reguliere edities van het tijdschrift Solar Magazine uit te breiden naar 5 stuks. Bovendien verschijnt ook in 2019 de Marktgids zonne-energie.

In het kalenderjaar 2019 zal het tijdschrift daarmee verschijnen in de maanden maart, mei, juni, september en december. Solar Magazine vervaardigt daarbij in 2019 voor 4 evenementen een redactionele special. Voor de vakbeurs Solar Solutions zal dit als hoofdmediapartner gebeuren in de editie van maart 2019, voor de vakbeurs Intersolar Europe zal dit gebeuren in de editie van mei 2019, voor de Vakbeurs Energie in de editie van september 2019 en voor de vakbeurs InterSOLUTION in de editie van december 2019. Bovendien zal in december 2019 de Solar Magazine ‘Marktgids zonne-energie 2020’ verschijnen.

In het eerste nummer van het kalenderjaar vervaardigt Solar Magazine een geïntegreerde redactionele special over Solar Solutions. In 2019 kent de grootste zonne-energievakbeurs van de Benelux wederom het parallelevenement Duurzaam Verwarmd dat als beurs gelijktijdig in Expo Haarlemmer zal plaatsvinden.

In de tweede editie van het kalenderjaar, die begin mei 2019 verschijnt, is er uitgebreid aandacht voor de grootste zonne-energiebeurs van Europa: Intersolar Europe in München. Met meer dan 50.000 bezoekers en 1.300 exposanten beleefde het evenement dit jaar een flinke groei doordat de Europese zonne-energiemarkt weer volop in de lift zit.

In de vierde editie van het kalenderjaar – in september 2019 – zal Solar Magazine een beursspecial vervaardigen over Vakbeurs Energie 2019, met uiteraard de focus op het zonne-energiegedeelte van de beurs. Het evenement is gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing.

In de laatste editie van het kalenderjaar 2019 maakt Solar Magazine een redactionele special over de vakbeurs InterSOLUTION 2020. Deze vakbeurs in Flanders Expo te Gent beleeft in januari 2020 haar negende editie.

De redactie van Solar Magazine presenteert in december 2019 bovendien de ‘Marktgids zonne-energie 2020’. Deze speciale uitgave van het tijdschrift biedt een overzicht van de totale zonne-energiemarkt. Het is een handig hulpmiddel voor overheden, bedrijven en geïnteresseerde burgers die zich willen verdiepen in zonne-energie. De marktgids bedient de verschillende onderdelen van de zonne-energiewaardeketen door onderscheid te maken in marktsegmenten.

Wilt u redactioneel of commercieel participeren in een van de speciale edities van Solar Magazine in het kalenderjaar 2019? Neem dan via het e-mailadres info@solarmagazine.nl contact met ons op. De mediakaart voor het kalenderjaar 2019 is hier te downloaden in het Nederlands en hier te downloaden in het Engels.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten