Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zuid-Holland opent subsidieregeling voor zonne-energie op bedrijventerreinen

Zuid-Holland opent subsidieregeling voor zonne-energie op bedrijventerreinen

De provincie Zuid-Holland stelt 1 miljoen euro subsidie beschikbaar voor het opwekken van duurzame energie en energiebesparing op bedrijventerreinen.

Met de subsidie kunnen ondernemers, in een samenwerkingsverband van minimaal 5 bedrijven, aan de slag met de installatie van zonnepanelen, isolatie van gebouwen of gebruik van restwarmte. Tot nu toe is het voor bedrijven volgens de provincie vaak net een stap te ver om dat volledig zelf te bekostigen, omdat de terugverdientijd relatief lang is. Met de subsidieregeling wil de provincie bedrijven stimuleren die stap toch te maken. Ondernemersverenigingen kunnen sinds maandag 17 september een aanvraag indienen.

Als deze aan de voorwaarden voldoet, draagt de provincie 20 procent van de totale  investeringskosten bij met een minimum van 25.000 euro en maximum van 200.000 euro.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
SOLNET GROUP zoekt:

Sales Manager Netherlands

SOLNET GROUP zoekt een Sales Manager Netherlands.
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Senior Marketeer

Zelfstroom zoekt een Senior Marketeer
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!