Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Mitros en Wocozon: jaarlijks 1.000 huurwoningen uitrusten met zonnepanelen

Mitros en Wocozon: jaarlijks 1.000 huurwoningen uitrusten met zonnepanelen

Woningcorporatie Mitros gaat in samenwerking met stichting Wocozon zonnepanelen aanbieden aan haar huurders. Zo wil men jaarlijks 1.000 sociale huurwoningen van zonnepanelen voorzien.

De 2 partijen werkten de afgelopen tijd al samen bij verschillende onderhoudsprojecten en hebben nu een contract getekend voor de verdere uitrol van het zonnepanelenaanbod. De zonnepanelen worden de komende jaren gefaseerd aangeboden aan huurders in verschillende wijken.

Huurders van woningen die in aanmerking komen voor zonnepanelen, ontvangen eerst een persoonlijk aanbod. Hierin staat hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden, hoeveel zonnestroom er wordt opgewekt en wat het effect daarvan is voor de stroomkosten. Bij akkoord van de huurder plaatst Wocozon de zonnepanelen kosteloos op het dak van de woning. Huurders betalen vervolgens maandelijks per zonnepaneel een bedrag aan Mitros en kunnen zelf online zien hoeveel stroom hun installatie opwekt.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Marketingstagiair

Libra Energy biedt een Uitdagende Marketing stage bij organisatie in duurzame energie aanb.
Fulltime • Uitgeest
Lightsource zoekt:

Connection Manager

Lightsource zoekt een Connection Manager.
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!