Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Mitros en Wocozon: jaarlijks 1.000 huurwoningen uitrusten met zonnepanelen

Mitros en Wocozon: jaarlijks 1.000 huurwoningen uitrusten met zonnepanelen

Woningcorporatie Mitros gaat in samenwerking met stichting Wocozon zonnepanelen aanbieden aan haar huurders. Zo wil men jaarlijks 1.000 sociale huurwoningen van zonnepanelen voorzien.

De 2 partijen werkten de afgelopen tijd al samen bij verschillende onderhoudsprojecten en hebben nu een contract getekend voor de verdere uitrol van het zonnepanelenaanbod. De zonnepanelen worden de komende jaren gefaseerd aangeboden aan huurders in verschillende wijken.

Huurders van woningen die in aanmerking komen voor zonnepanelen, ontvangen eerst een persoonlijk aanbod. Hierin staat hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden, hoeveel zonnestroom er wordt opgewekt en wat het effect daarvan is voor de stroomkosten. Bij akkoord van de huurder plaatst Wocozon de zonnepanelen kosteloos op het dak van de woning. Huurders betalen vervolgens maandelijks per zonnepaneel een bedrag aan Mitros en kunnen zelf online zien hoeveel stroom hun installatie opwekt.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Topadviseur zonnepanelen franchise

Zon Advies Nederland zoekt een topadviseur zonnepanelen franchise
Fulltime • Nederland
EigenEnergie.net zoekt:

Senior Werkvoorbereider

EigenEnergie.net zoekt een Senior Werkvoorbereider
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!