Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
MeerWonen: 60 procent huurders meldt zich aan voor zonnepanelen
(foto: MeerWonen)

MeerWonen: 60 procent huurders meldt zich aan voor zonnepanelen

MeerWonen heeft eind mei 1.000 huurders een aanbod gedaan om 8 zonnepanelen te plaatsen op het dak van de huurwoning. 3 maanden later hebben 600 huurders zich aangemeld voor plaatsing.

Omgerekend zijn momenteel dus 4.800 zonnepanelen aangevraagd en heeft 60 procent van de huurders het voorstel geaccepteerd.

‘Een succesvolle start’, aldus Peter Hoogvliet, directeur-bestuurder van MeerWonen. ‘Nu moeten we zorgen dat de uitvoering ook goed verloopt. Na volledig akkoord van de bewoners wordt binnen 2 maanden contact opgenomen door Tautus, het bedrijf dat de zonnepanelen plaatst. Ondanks de grote hoeveelheid aanvragen, streven we natuurlijk naar een optimale dienstverlening. Er wordt met iedereen contact opgenomen om het plaatsen van de zonnepanelen uit te voeren. Deze zorgvuldigheid leidt ertoe dat het tot halverwege volgend jaar kan duren, voordat de laatste woning aan de beurt is.’

MeerWonen heeft circa 3 miljoen euro uitgetrokken voor de plaatsing en het onderhoud van de zonnepanelen. Dit bedrag komt bovenop de 4,3 miljoen euro die de corporatie al investeert in energiebesparende maatregelen om alle huurwoningen qua onderhoud en duurzaamheid in 3 jaar naar gemiddeld label B te krijgen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Goldbeck Solar Nederland zoekt:

Service Monteur(s)

Goldbeck Solar Nederland zoekt service monteur(s)
Fulltime • Nederland
SMA Benelux zoekt:

Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)

SMA Benelux zoekt een Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)
Fulltime • Mechelen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!