Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
MeerWonen: 60 procent huurders meldt zich aan voor zonnepanelen
(foto: MeerWonen)

MeerWonen: 60 procent huurders meldt zich aan voor zonnepanelen

MeerWonen heeft eind mei 1.000 huurders een aanbod gedaan om 8 zonnepanelen te plaatsen op het dak van de huurwoning. 3 maanden later hebben 600 huurders zich aangemeld voor plaatsing.

Omgerekend zijn momenteel dus 4.800 zonnepanelen aangevraagd en heeft 60 procent van de huurders het voorstel geaccepteerd.

‘Een succesvolle start’, aldus Peter Hoogvliet, directeur-bestuurder van MeerWonen. ‘Nu moeten we zorgen dat de uitvoering ook goed verloopt. Na volledig akkoord van de bewoners wordt binnen 2 maanden contact opgenomen door Tautus, het bedrijf dat de zonnepanelen plaatst. Ondanks de grote hoeveelheid aanvragen, streven we natuurlijk naar een optimale dienstverlening. Er wordt met iedereen contact opgenomen om het plaatsen van de zonnepanelen uit te voeren. Deze zorgvuldigheid leidt ertoe dat het tot halverwege volgend jaar kan duren, voordat de laatste woning aan de beurt is.’

MeerWonen heeft circa 3 miljoen euro uitgetrokken voor de plaatsing en het onderhoud van de zonnepanelen. Dit bedrag komt bovenop de 4,3 miljoen euro die de corporatie al investeert in energiebesparende maatregelen om alle huurwoningen qua onderhoud en duurzaamheid in 3 jaar naar gemiddeld label B te krijgen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Volta Solar zoekt:

Teamleider Uitvoering

Volta Solar zoekt een Teamleider Uitvoering
Fulltime • Heerlen
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Projectmedewerker

Zonnepanelen op het dak zoekt een projectmedewerker
Minimaal 32 uur • Barneveld
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!