Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Grootste postcoderoosproject van Amsterdam opgeleverd

Grootste postcoderoosproject van Amsterdam opgeleverd

De Westergasfabriek neemt donderdag 1.024 zonnepanelen in gebruik op het dak van de Gashouder. De zonnepanelen kunnen gebruikt worden door buurtbewoners.

Het dak is door de Westergasfabriek namelijk beschikbaar gesteld aan coöperatie Ecostroom. Alle zonnepanelen zijn verkocht en inmiddels is er een wachtlijst. Met minimaal 2 zonnepanelen zijn buurtbewoners lid geworden van de coöperatie Westergasfabriek Ecostroom. Alle zonnepanelen zijn afgenomen door buurtbewoners en bedrijven rondom het Westerpark.

Coöperatie Ecostroom heeft het project voorbereidt, maakte het mogelijk voor buurtbewoners om zonnepanelen te kopen en heeft buurtbewoners geworven om deel te nemen aan dit buurtproject. Het is het tot nog toe grootste postcoderoosproject binnen de gemeente Amsterdam. Inmiddels heeft Ecostroom in verschillende Amsterdamse projecten meer dan 4.000 zonnepanelen in beheer voor haar leden. Het doel is om dat de komende 2 jaar te laten stijgen tot ruim 20.000 zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Initiatiefnemer

Slim Opgewekt zoekt een Initiatiefnemer.
Fulltime • Arnhem
Polyglot zoekt:

Customer Support Technician

For its client Polyglot is looking for a Customer Support Technician NL/ENG
Fulltime • Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!