Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Grootste postcoderoosproject van Amsterdam opgeleverd

Grootste postcoderoosproject van Amsterdam opgeleverd

De Westergasfabriek neemt donderdag 1.024 zonnepanelen in gebruik op het dak van de Gashouder. De zonnepanelen kunnen gebruikt worden door buurtbewoners.

Het dak is door de Westergasfabriek namelijk beschikbaar gesteld aan coöperatie Ecostroom. Alle zonnepanelen zijn verkocht en inmiddels is er een wachtlijst. Met minimaal 2 zonnepanelen zijn buurtbewoners lid geworden van de coöperatie Westergasfabriek Ecostroom. Alle zonnepanelen zijn afgenomen door buurtbewoners en bedrijven rondom het Westerpark.

Coöperatie Ecostroom heeft het project voorbereidt, maakte het mogelijk voor buurtbewoners om zonnepanelen te kopen en heeft buurtbewoners geworven om deel te nemen aan dit buurtproject. Het is het tot nog toe grootste postcoderoosproject binnen de gemeente Amsterdam. Inmiddels heeft Ecostroom in verschillende Amsterdamse projecten meer dan 4.000 zonnepanelen in beheer voor haar leden. Het doel is om dat de komende 2 jaar te laten stijgen tot ruim 20.000 zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Project Development Manager

Fulltime (40 uur) - The Randstad
Zonnegilde B.V. zoekt:

Uitvoerder PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Betonstraat 9, 8263 BL Kampen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!