Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BOM, Scholt Group en Greenspread investeren in joint venture Greenspread Brabant

BOM, Scholt Group en Greenspread investeren in joint venture Greenspread Brabant

BOM Renewable Energy, Scholt Group en Greenspread richten samen Greenspread Brabant op. De joint venture gaat investeren in zonne-energiesystemen op daken, gronden en wateren.

Greenspread was in de voorjaarsronde van de SDE+-regeling 2018 nog goed voor 61 gehonoreerde aanvragen voor 38,9 megawattpiek.

Landschappelijke inpassing en meervoudig ruimtegebruik staan bij het nieuwe bedrijf Greenspread Brabant hierbij voorop. Het eerste project, zonnepark De Vlaas in Deurne, wordt in november opgeleverd.

De joint venture verzorgt het gehele traject waardoor de klant volledig wordt ontzorgd. Klanten betalen als tegenprestatie een vaste, maandelijkse vergoeding. Die wordt bekostigd uit de opbrengst van de energiebesparing. Greenspread biedt ook de mogelijkheid om daken, grond of water te verhuren ten behoeve van zonne-energiesystemen.

De joint venture beschikt over het vermogen om per direct 10 megawattpiek aan systemen te financieren. Met verschillende banken wordt gesproken over een uitbreiding naar minimaal 25 megawattpiek.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonnegilde B.V. zoekt:

Projectleider met kennis van electrotechniek

Projectleider E-installaties Bedrijfsprofiel: Zonnegilde BV is dé specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelenprojecten voor de grootzakelijke eindgebruikers, (semi)overheid en aannemers. Door...
Fulltime (40 uur) - 8263BL
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Elektrotechnisch Engineer

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid? Dan ben je bij Zonnepanelen op het dak aan het juiste adres! Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een  Elektrotechnisch Engineer (minimaal 32...
32-40 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!