Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BOM, Scholt Group en Greenspread investeren in joint venture Greenspread Brabant

BOM, Scholt Group en Greenspread investeren in joint venture Greenspread Brabant

BOM Renewable Energy, Scholt Group en Greenspread richten samen Greenspread Brabant op. De joint venture gaat investeren in zonne-energiesystemen op daken, gronden en wateren.

Greenspread was in de voorjaarsronde van de SDE+-regeling 2018 nog goed voor 61 gehonoreerde aanvragen voor 38,9 megawattpiek.

Landschappelijke inpassing en meervoudig ruimtegebruik staan bij het nieuwe bedrijf Greenspread Brabant hierbij voorop. Het eerste project, zonnepark De Vlaas in Deurne, wordt in november opgeleverd.

De joint venture verzorgt het gehele traject waardoor de klant volledig wordt ontzorgd. Klanten betalen als tegenprestatie een vaste, maandelijkse vergoeding. Die wordt bekostigd uit de opbrengst van de energiebesparing. Greenspread biedt ook de mogelijkheid om daken, grond of water te verhuren ten behoeve van zonne-energiesystemen.

De joint venture beschikt over het vermogen om per direct 10 megawattpiek aan systemen te financieren. Met verschillende banken wordt gesproken over een uitbreiding naar minimaal 25 megawattpiek.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Boss Energy Consulting zoekt:

Project Developer

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
kWh People zoekt:

Senior Service Technician Solar

Fulltime (40 uur) - 6541 EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!