Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
3,7 megawattpiek zonnepanelen voor Houweling
(foto: Provincie Zuid-Holland)

3,7 megawattpiek zonnepanelen voor Houweling

Het bedrijf Houweling uit Bleiswijk, actief in de inzameling van gebruikte verpakkingen en verpakkingsmaterialen, laat op zijn 46.000 vierkante meter grote dak zonnepanelen plaatsen.

Volgens de provincie Zuid-Holland wordt de installatie van 3,7 megawattpiek het grootste zonnedak van Zuid-Holland. Dit is mede mogelijk gemaakt door de provincie met de subsidieregeling ‘Asbest eraf, Zon erop!’.

De subsidieregeling loopt tot en met 2023. Subsidie wordt verstrekt voor de koop en de installatie van zonnepanelen op een dak waarvan het asbesthoudend materiaal toegepast als dakbedekking ten hoogste 12 maanden voor de datum van de aanvraag voor subsidie is verwijderd of nog verwijderd moet worden

‘Dit is precies waar we de regeling voor bedoelen, Houweling gebruikt de zonne-energie deels zelf en de rest wordt in samenwerking met een energieleverancier aan de omgeving verkocht’, aldus gedeputeerde Han Weber tijdens zijn werkbezoek aan het bedrijf dat onder meer verpakkingsmaterialen produceert.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Office manager

Zelfstroom zoekt een Office manager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Duramotion zoekt:

Zelfstandig Monteur E

Duramotion zoekt een zelfstandig Monteur E
Fulltime • Hoensbroek
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!