Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Waterschap Rivierenland start aanbesteding zonnepark Arnhem

Waterschap Rivierenland start aanbesteding zonnepark Arnhem

Waterschap Rivierenland wil in de toekomst energieneutraal worden door energie zelf op te wekken. Het waterschap is als onderdeel hiervan een aanbesteding gestart voor een zonnepark van minimaal 2 megawattpiek.

Door het realiseren van dit zonnepark bij de rioolwaterzuivering Arnhem wordt gewerkt aan de groene ambities van het waterschap.

De opdracht bestaat onder meer uit het ontwerpen van het zonnepark; levering van de zonnepanelen, omvormer en bekabeling; en levering, plaatsing en installatie van een monitoringssysteem dat gekoppeld wordt aan het portal van de leverancier van de omvormers en voorziet in de mogelijkheid tot koppeling aan de Centrale Regie Kamer (CRK) van Waterschap Rivierenland. Bovendien moet voor de komende 15 jaar een onderhoudsplan opgesteld worden.

Voor de exploitatie van het zonnepark heeft het waterschap al SDE+-subsidie ontvangen. Het streven is aan één partij opdracht te verlenen voor de realisatie van het zonnepark, waarbij de realisatie eind 2018 start.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Connection Manager

Lightsource zoekt een Connection Manager.
Fulltime • Amsterdam
SAJ Electric zoekt:

Sales Engineer

SAJ Electric is looking for a Sales Engineer.
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!