Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Waterschap Rivierenland start aanbesteding zonnepark Arnhem

Waterschap Rivierenland start aanbesteding zonnepark Arnhem

Waterschap Rivierenland wil in de toekomst energieneutraal worden door energie zelf op te wekken. Het waterschap is als onderdeel hiervan een aanbesteding gestart voor een zonnepark van minimaal 2 megawattpiek.

Door het realiseren van dit zonnepark bij de rioolwaterzuivering Arnhem wordt aan de groene ambities van het waterschap.

De opdracht bestaat onder meer uit het ontwerpen van het zonnepark; levering van de zonnepanelen, omvormer en bekabeling; en levering, plaatsing en installatie van een monitoringssysteem dat gekoppeld wordt aan het portal van de leverancier van de omvormers en voorziet in de mogelijkheid tot koppeling aan de Centrale Regie Kamer (CRK) van Waterschap Rivierenland. Bovendien moet voor de komende 15 jaar een onderhoudsplan opgesteld worden.

Voor de exploitatie van het zonnepark heeft het waterschap al SDE+-subsidie ontvangen. Het streven is aan één partij opdracht te verlenen voor de realisatie van het zonnepark, waarbij de realisatie eind 2018 start.

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
PVO International zoekt:

Assistent Controller

PVO International zoekt een Assistent Controller voor 40 uur per week
Fulltime • Rosmalen
Zelfstroom zoekt:

Senior Marketeer

Zelfstroom zoekt een Senior Marketeer
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!