Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Carmelcollege start aanbesteding voor zonnepanelen op 31 scholen, 55 procent te veel SDE+-subsidie aangevraagd

Carmelcollege start aanbesteding voor zonnepanelen op 31 scholen, 55 procent te veel SDE+-subsidie aangevraagd

De stichting Carmelcollege is een aanbesteding gestart voor de plaatsing van zonnepanelen op 31 scholen met SDE+-subsidie. Uitermate opvallend is dat er 55 procent te veel SDE+-subsidie aangevraagd is.

Carmel wenst via de Europese aanbesteding een overeenkomst te sluiten met een bedrijf voor de realisatie van de zonnestroomsystemen op 31 locaties waarvoor men SDE+-subsidie heeft binnen weten te halen. Het bedrijf waarmee deze overeenkomst wordt gesloten, dient vervolgens de Opdracht (levering, montage en kant-en-klare installatie van een zonnestroomsysteem) na definitieve gunning per individuele locatie nader uit te werken.

De opdrachtgever wenst met ingang van 1 oktober 2018 een overeenkomst met een looptijd tot uiterlijk 31 december 2019 voor de realisatie (inclusief nazorg) van de zonnestroomsystemen aan te gaan.

Onderstaande tabel toont het aangevraagde vermogen - te weten 9,73 megawattpiek - en het vermogen dat realistisch gezien geplaatst kan worden - 4,38 megawattpiek - volgens de scholengemeenschap. Daarmee is er maar liefst 55 procent te veel subsidie aangevraagd.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Viridian Solar zoekt:

Country Sales Manager Benelux

Viridian Solar zoekt een Country Sales Manager voor de Benelux
Fulltime • Benelux
Zon & Zo zoekt:

Servicemonteur Zonnepanelen Installaties

Zon & Zo zoekt een Servicemonteur Zonnepanelen Installaties.
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!