Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Banken verstrekken Rooftop Energy financiering  voor 100.000 zonnepanelen
(foto: Rooftop Energy)

Banken verstrekken Rooftop Energy financiering voor 100.000 zonnepanelen

Rooftop Energy heeft een nieuwe financieringsfaciliteit verkregen van BNG Bank en Nationaal Groenfonds voor de plaatsing van 100.000 zonnepanelen.

Deze financieringsfaciliteit zal door Rooftop Energy worden gebruikt om circa 28,5 megawattpiek aan nieuwe zonne-energiecentrales op diverse locaties in Nederland te realiseren.

Rooftop Energy kent een propositie van volledige ontzorging waarbij het bedrijf zowel de voorbereiding als de installatie, de financiering, de exploitatie en het beheer voor zijn rekening neemt. Een groot aantal scholen, zorginstellingen, mkb- en grootbedrijven hebben op deze wijze hun duurzaamheidsambitie al ingevuld.

Recentelijk werden door Rooftop Energy installaties in gebruik genomen bij Sweco, GGZ Drenthe, Akzo Nobel en het Decoratelier Nationaal Opera & Ballet. De nieuwe kredietfaciliteit zal onder meer gebruikt worden voor duurzame-energieopwekking bij Arvato Bertelsmann, Friesland Campina en de gemeente Ede.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
GroenLeven zoekt:

Business Development Manager Agri

kWh People zoekt voor GroenLeven een Business Development Manager Agri
Fulltime • Nederland
Anoniem zoekt:

Customer Support Technician – Solar

Een anoniem bedrijf zoekt een Customer Support Technician – Solar
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!