Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Banken verstrekken Rooftop Energy financiering  voor 100.000 zonnepanelen
(foto: Rooftop Energy)

Banken verstrekken Rooftop Energy financiering voor 100.000 zonnepanelen

Rooftop Energy heeft een nieuwe financieringsfaciliteit verkregen van BNG Bank en Nationaal Groenfonds voor de plaatsing van 100.000 zonnepanelen.

Deze financieringsfaciliteit zal door Rooftop Energy worden gebruikt om circa 28,5 megawattpiek aan nieuwe zonne-energiecentrales op diverse locaties in Nederland te realiseren.

Rooftop Energy kent een propositie van volledige ontzorging waarbij het bedrijf zowel de voorbereiding als de installatie, de financiering, de exploitatie en het beheer voor zijn rekening neemt. Een groot aantal scholen, zorginstellingen, mkb- en grootbedrijven hebben op deze wijze hun duurzaamheidsambitie al ingevuld.

Recentelijk werden door Rooftop Energy installaties in gebruik genomen bij Sweco, GGZ Drenthe, Akzo Nobel en het Decoratelier Nationaal Opera & Ballet. De nieuwe kredietfaciliteit zal onder meer gebruikt worden voor duurzame-energieopwekking bij Arvato Bertelsmann, Friesland Campina en de gemeente Ede.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Duravolt zoekt:

Werkvoorbereider E

Duravolt is op zoek naar een Werkvoorbereider E
Fulltime • Heerlen
Zonnepanelen op het dak zoekt:

Verkoper Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak zoekt een Verkoper Zonnepanelen.
Fulltime • Barneveld
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!