Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Huawei lanceert Smart PV Safety Box voor Europese markt
(foto: Huawei)

Huawei lanceert Smart PV Safety Box voor Europese markt

Huawei heeft de lancering aangekondigd van de Huawei Smart PV Safety Box voor de Europese zonnepanelenmarkt. Het is de nieuwste toevoeging aan het portfolio FusionHome Smart Energy Solution.

Het product biedt ondersteuning voor zowel gedeeltelijke als volledig van power optimizers voorziene pv-systemen. De Huawei Smart PV Safety Box kan worden geïntegreerd in de bestaande residentiële pv-systemen met een Huawei-omvormer, waardoor volgens het bedrijf nieuwe technologische mogelijkheden worden geboden en tegelijkertijd de veiligheid wordt verhoogd.

Steven Zhou, General Manager van Huawei Smart PV Business Residential Solution, hierover: ‘Naast het bieden van een betere bescherming voor onze klanten en hun bezittingen, maakt het een betere monitoring waardoor klanten meer controle krijgen over hun slimme energienetwerksysteem.’

De Huawei Smart PV Safety Box maakt ook zogenaamde Power Line Communication (red. datacommunicatie via het elektriciteitsnet) mogelijk met optimizers, wat leidt tot communicatie via het pv-systeem die snel, stabiel en storingsvrij is.

De verbeterde veiligheidsvoorzieningen van de Smart PV Safety Box omvatten ondersteuning voor DC-ontkoppeling en een snelle mogelijkheid om op niveau te schakelen. Dit maakt een snelle uitschakeling van het zonnepaneelsysteem mogelijk bij noodsituaties.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
KiesZon zoekt:

Uitvoerder B2B | Zakelijke zonnestroomprojecten

KiesZon zoekt een Uitvoerder B2B | Zakelijke zonnestroomprojecten
Fulltime • Rosmalen
Elton (Elsun) zoekt:

Accountmanager

Elton (Elsun) zoekt een accountmanager.
Fulltime • Roden
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!