Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
16 Groninger overheden kopen samen zonne-energie

16 Groninger overheden kopen samen zonne-energie

13 Groninger gemeenten, de provincie, de Veiligheidsregio en de Omgevingsdienst gaan lokale groene energie gaan inkopen bij Eneco en Energie VanOns, de lokale organisatie die energie verkoopt van energiecorporaties.

Het gaat om wind- en zonne-energie. Alle energie voor de honderden publieke gebouwen, bruggen, sluizen en straatverlichting in de provincie wordt dan lokaal opgewekt. Samen is dit een stroomverbruik van circa 60 miljoen kilowattuur per jaar, wat te vergelijken is met 17.000 huishoudens.

Groningen is met de afsluiting van dit langdurige energiecontract een van de eersten in Nederland. Onder meer Nijmegen en Den Haag gingen voor. De Groninger partijen stimuleren de energieleveranciers bovendien bij de bouw van nieuwe zonne- en windenergieparken werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Triple Solar zoekt:

PV monteur

Triple Solar zoekt een PV monteur
Fulltime • Amsterdam
KiesZon zoekt:

Uitvoerder B2B | Zakelijke zonnestroomprojecten

KiesZon zoekt een Uitvoerder B2B | Zakelijke zonnestroomprojecten
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!