Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
16 Groninger overheden kopen samen zonne-energie

16 Groninger overheden kopen samen zonne-energie

13 Groninger gemeenten, de provincie, de Veiligheidsregio en de Omgevingsdienst gaan lokale groene energie gaan inkopen bij Eneco en Energie VanOns, de lokale organisatie die energie verkoopt van energiecorporaties.

Het gaat om wind- en zonne-energie. Alle energie voor de honderden publieke gebouwen, bruggen, sluizen en straatverlichting in de provincie wordt dan lokaal opgewekt. Samen is dit een stroomverbruik van circa 60 miljoen kilowattuur per jaar, wat te vergelijken is met 17.000 huishoudens.

Groningen is met de afsluiting van dit langdurige energiecontract een van de eersten in Nederland. Onder meer Nijmegen en Den Haag gingen voor. De Groninger partijen stimuleren de energieleveranciers bovendien bij de bouw van nieuwe zonne- en windenergieparken werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Solarcentury zoekt:

Projectengineer zonneprojecten

Solarcentury zoekt een projectengineer zonneprojecten
Fulltime • Helmond
ProfiNRG zoekt:

Projectleider zonnepanelen

ProfiNRG zoekt een projectleider zonnepanelen.
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!