Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
612 zonnepanelen voor Maan Biobased Products
(foto: Disselhorst Green Energy)

612 zonnepanelen voor Maan Biobased Products

De samenwerking tussen Disselhorst Green Energy en Maan Biobased Products heeft geleid tot de installatie van 612 Boviet 275-wattpiek-panelen op het dak van het bedrijfspand van Maan.

De installatie is uitgevoerd met Solaredge omvormers en optimizers en gerealiseerd met het  Esdec Flatfix Fusion montagesysteem. Jaarlijks zal de 168.300 wattpiek ruim 155.000 kilowattuur aan elektriciteit opwekken.

De aanschaf van de zonnepanelen is mede mogelijk gemaakt door toekenning van SDE+-subsidie.  Disselhorst Green Energy, een volledig gecertificeerde totaalinstallateur en sinds 5 jaar gespecialiseerd in groene energie, is door Maan Biobased Products uit Raalte gevraagd mee te denken in oplossingen op het gebied van groene energie. Maan BioBased Products, ontwikkelaar en producent van de Growcoon, een biologisch afbreekbare stek- en zaadplug voor de tuinbouw, vindt het van belang dat ook het productieproces energieneutraal verloopt.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Youen BV zoekt:

Monteur Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - 3861 RJ Nijkerk
KECX WIND BV zoekt:

Elektromonteur EPC & OM

Fulltime (40 uur) - Emmen, 7826TC, Emmen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!