Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BVA Auctions veilt meer dan 1.000 zonnepanelen
(foto: BVA Auctions)

BVA Auctions veilt meer dan 1.000 zonnepanelen

BVA Auctions veilt vanuit zijn locatie in Amersfoort deze maand meer dan 1.000 zonnepanelen van het merk Shinetime Solar. De zonnepanelen worden geveild in opdracht van de Belastingdienst.

De veiling bestaat uit 151 kavels. Het gaat dus om vele honderden zonnepanelen van Shinetime Solar, zowel full black als poly kristallijn siliciumzonnepanelen van 250 en 260 wattpiek.

Van welk bedrijf de te veilen zonnepanelen afkomstig zijn, is onbekend. Wel is bekend dat het om een executieveiling gaat. Op vrijdag 25 mei is er een kijkdag in Amersfoort.  De veiling sluit op 29 mei, meer informatie vindt men hier.

Overigens is het niet de eerste keer dat BVA Auctions zonnepanelen veilt, afgelopen september bracht het bedrijf in opdracht van de Belastingdienst duizenden zonnepanelen van Axitec op de markt.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Logistiek

Libra Energy zoekt een Stagiair Logistiek
Fulltime • Uitgeest
Huurdezon zoekt:

Medewerker Sales

Huurdezon zoekt een Medewerker Sales
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!