Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolarNRG en Tautus winnen veiling Eigen Huis, aanbod voor 8.000 deelnemers Zuid-Holland en Zeeland
(foto: Eigen Huis)

SolarNRG en Tautus winnen veiling Eigen Huis, aanbod voor 8.000 deelnemers Zuid-Holland en Zeeland

De nieuwste veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis is gewonnen door SolarNRG en Tautus. Ruim 8.000 deelnemers uit Zuid-Holland en Zeeland ontvangen een aanbod op maat.

De prijs van een systeem ligt volgens de betrokken partijen gemiddeld 21 procent lager dan de huidige marktprijs op basis van informatie van Milieu Centraal.

‘Net als andere leveranciers die hebben deelgenomen, zijn SolarNRG en Tautus gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit’, aldus Vereniging Eigen Huis. Deelnemers van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben inmiddels via de vereniging een aanbod van 1 van deze 2 leveranciers ontvangen voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

De 2 winnende leveranciers hebben ruimte om nog meer mensen een aanbod te doen via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Inschrijven kan daarom tot en met 20 juni.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Volta Solar zoekt:

PV engineer

Volta Solar zoekt een PV engineer.
Fulltime • Heerlen
Slimopgewekt! zoekt:

Servicemonteur Duurzame Installaties

Slimopgewekt! zoekt een servicemonteur Duurzame Installaties
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!