Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Mozaïek Wonen: zonnepanelen voor 3.850 woningen

Mozaïek Wonen: zonnepanelen voor 3.850 woningen

De eerste 700 huurders van Mozaïek Wonen hebben een aanbod ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen op hun woningen. Mozaïek Wonen is een woningcorporatie in het Groene Hart met 10.000 woningen.

De komende 4 jaar gaat Mozaïek Wonen wijkgericht aan de slag met het plaatsen van zonnepanelen op zo’n 3.850 woningen, waarvan circa 1.615 eengezinswoningen en circa 2.235 appartementen. Om de woningen te voorzien van zonnepanelen is Mozaïek Wonen een samenwerking aangegaan met Sungevity voor de eengezinswoningen en Ecorus voor de appartementen.

Wanneer de huurder zonnepanelen op het dak wil laten plaatsen, investeert Mozaïek Wonen. De woningcorporatie koopt de zonnepanelen en zorgt dat deze geplaatst en geïnstalleerd worden. De huurder betaalt maandelijks een bedrag voor het gebruik van de zonnepanelen. Dit bedrag is lager dan de besparing die wordt gerealiseerd met de zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
PVO International zoekt:

Accountmanager

PVO International zoekt een accountmanager
Fulltime • Rosmalen
PVO International zoekt:

Order verwerker (jr.)

PVO International zoekt een order verwerker (jr.)
Fulltime • Rosmalen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!