Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Duizenden zonnepanelen voor Fetim in de Amsterdamse haven

Duizenden zonnepanelen voor Fetim in de Amsterdamse haven

De bouwvergunning voor het nieuwe pand van Fetim in het Atlaspark in de haven van Amsterdam is onherroepelijk. Het dak van de logistieke hal wordt voorzien van duizenden zonnepanelen.

Op het kavel van 87.000 vierkante meter wordt een nieuw logistiek warehouse gerealiseerd dat 600 meter lang is. Fetim - een Amsterdams handelsbedrijf gespecialiseerd in het leveren van woonaccessoires zoals raamdecoratie, kastsystemen, vloeren en sanitair - bestaat komend kalenderjaar 100 jaar.

Fetim verhuist binnen de Amsterdamse haven naar de Kaapstadweg in het Atlaspark. Fetim is nu gevestigd op 2 locaties in de haven, maar om de efficiency van de logistiek te verbeteren, concentreert het zich nu op 1 locatie. De bouw van het nieuwe pand aan de Kaapstadweg is begonnen, er komen 250 medewerkers te werken. Het logistiek distributiecentrum wordt begin 2019 in gebruik genomen.

Het dak van de logistieke hal wordt dus voorzien van zonnepanelen. Port of Amsterdam heeft de ambitie om in 2021 100.000 vierkante meter zonnepanelen op daken te faciliteren. Wat betreft duurzaamheid moet het pand straks gaan voldoen aan de BREEAM Very Good norm voor duurzame gebouwen.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Rooftop Energy zoekt:

Accountmanager

Rooftop Energy zoekt een accountmanager
Fulltime • Rotterdam
Pure Energie zoekt:

Adviseur omgevingsmanagement Zon

Pure Energie zoekt een Adviseur omgevingsmanagement Zon
Fulltime • Enschede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!