Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Intermaris: zonnepanelen voor 278 woningen, 265 woningen in de steigers

Intermaris: zonnepanelen voor 278 woningen, 265 woningen in de steigers

Intermaris heeft de werkzaamheden afgerond van 278 woningen aan de Watersnip en Kievit in Hoorn en de Rivierenlaan in Purmerend.Er zijn onder meer zonnepanelen geplaatst. Er staan alweer 265 woningen in de steigers.

Want bij 172 huurders aan de Vijzelmolen en Watermolen in Hoorn en 93 aan de IJsselstraat en omgeving in Purmerend gaat Intermaris de woning isoleren, zonnepanelen plaatsen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Een grote meerderheid van de bewoners stemde in met het plan en zei dus ja tegen meer wooncomfort en lagere woonlasten.

Afgelopen winter zijn de woningen aan de Watersnip en Kievit in Hoorn en de Rivierenlaan in Purmerend energiezuinig gemaakt. Er is dak-, vloer- en gevelisolatie aangebracht en er zijn zonnepanelen geplaatst. Enkel glas is vervangen voor HR++-glas. Cv-ketels ouder dan 10 jaar werden vervangen, asbest werd verwijderd en de mechanische ventilatie werd waar nodig vernieuwd. Aannemers ToekomstGroep uit Andijk en Wit Wognum uit Wognum zijn gestart met de uitvoering van de volgende 2 projecten. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden deze zomer klaar.

Intermaris startte in 2014 het project Duurzaam Wonen. Om de betaalbaarheid van de woningen de komende 30 jaar te garanderen, brengt ze energiebesparende maatregelen aan in haar woningen en destijds werden ook de eerste zonnepanelen geplaatst.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Connection Manager

Lightsource zoekt een Connection Manager.
Fulltime • Amsterdam
LightsourceBP zoekt:

Project Developer

LightsourceBP is looking for a Project Developer.
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!