Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Intermaris: zonnepanelen voor 278 woningen, 265 woningen in de steigers

Intermaris: zonnepanelen voor 278 woningen, 265 woningen in de steigers

Intermaris heeft de werkzaamheden afgerond van 278 woningen aan de Watersnip en Kievit in Hoorn en de Rivierenlaan in Purmerend.Er zijn onder meer zonnepanelen geplaatst. Er staan alweer 265 woningen in de steigers.

Want bij 172 huurders aan de Vijzelmolen en Watermolen in Hoorn en 93 aan de IJsselstraat en omgeving in Purmerend gaat Intermaris de woning isoleren, zonnepanelen plaatsen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Een grote meerderheid van de bewoners stemde in met het plan en zei dus ja tegen meer wooncomfort en lagere woonlasten.

Afgelopen winter zijn de woningen aan de Watersnip en Kievit in Hoorn en de Rivierenlaan in Purmerend energiezuinig gemaakt. Er is dak-, vloer- en gevelisolatie aangebracht en er zijn zonnepanelen geplaatst. Enkel glas is vervangen voor HR++-glas. Cv-ketels ouder dan 10 jaar werden vervangen, asbest werd verwijderd en de mechanische ventilatie werd waar nodig vernieuwd. Aannemers ToekomstGroep uit Andijk en Wit Wognum uit Wognum zijn gestart met de uitvoering van de volgende 2 projecten. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden deze zomer klaar.

Intermaris startte in 2014 het project Duurzaam Wonen. Om de betaalbaarheid van de woningen de komende 30 jaar te garanderen, brengt ze energiebesparende maatregelen aan in haar woningen en destijds werden ook de eerste zonnepanelen geplaatst.

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
BayWa zoekt:

Technisch commerciële binnendienst (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
Anoniem zoekt:

(Senior) Ontwikkelaar Zon

Een anoniem bedrijf zoekt een (senior) ontwikkelaar Zon.
Fulltime • Randstad/Midden-Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!