Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Montagesysteem FlatFix Fusion van Esdec UL2703 gecertificeerd
(foto: Esdec)

Montagesysteem FlatFix Fusion van Esdec UL2703 gecertificeerd

Esdec meldt dat na de certificering van pv-montagesysteem ClickFit Supra eind vorig jaar, nu ook FlatFix Fusion UL2703 gecertificeerd is.

Esdec is verheugd dat Underwriters Labaratories (UL) als vooraanstaand certificeringsinstituut haar vertrouwen laat blijken in de montagesystemen. Een UL-certificering is onder meer vereist om in de Verenigde Staten actief te mogen zijn.

Om aan de standaarden van de UL2703 certificering te voldoen worden de pv-installaties uitgebreid getest op onder andere mechanische belasting, levensduur van de materialen en op wind en sneeuw resistentie. Ook het testen van aarding en vereffeningsweerstand zijn uitgebreid onderdeel van de testscope en succesvol doorstaan door het montagesysteem van Esdec.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Project Development Manager

Lightsource zoekt een Project Development Manager.
Fulltime • Nederland
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker

AliusEnergy zoekt een Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!