Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Essent start met verhuur van zonnepanelen
(foto: Essent)

Essent start met verhuur van zonnepanelen

Essent stelt een nieuwe koers te varen en het voor iedereen gemakkelijk en bereikbaar te maken om een energiezuiniger en duurzamer huis te krijgen. Essent doet dit onder andere door het verhuren van zonnepanelen.

‘De drempel om te investeren in zonnepanelen kan hoog zijn, en om dit ook mogelijk te maken voor geïnteresseerden die een dergelijke investering niet willen of kunnen maken bieden we Huurzon aan’, zegt Albert de Koning, marketing director bij Essent.

Door de investeringsdrempel weg te nemen en service te bieden bij installatie en onderhoud, wil het bedrijf het zelf opwekken van energie voor meer Nederlanders bereikbaar maken.

Verder gaat de Thuis App van Essent bijdragen aan een energiezuiniger huis door inzichtelijk te maken wat het actuele en historische energieverbruik is. Mede door het inzichtelijk maken van de opwek en teruglevering van de zonnepanelen ziet men ook wat zijn huis oplevert. Door slimme apparaten te koppelen aan de Essent Thuis App kunnen slimme led-verlichting en slimme thermostaten bediend worden. Zodoende kan energie bespaard en een comfortabeler huis gecreëerd worden. Om de nieuwe diensten en propositie van Essent kenbaar te maken is de nieuwe campagne ‘Lang Leve Thuis’ gestart waarbij André Hazes de klant vertolkt die zijn thuis ziet als een plek om energie op te doen.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
BayWa zoekt:

Technisch commerciële binnendienst (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
SolarNRG zoekt:

Ervaren installateurs

SolarNRG zoekt ervaren installateurs.
Fulltime • Poeldijk
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!