Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Waterschap Hunze en Aa’s start aanbesteding voor pv-order van 950.000 euro

Waterschap Hunze en Aa’s start aanbesteding voor pv-order van 950.000 euro

Waterschap Hunze en Aa’s start aanbesteding voor zonnepanelen. De looptijd van de order bedraagt 9 maanden. Inschrijvingen moeten voor 17 mei worden ontvangen.

De order bestaat uit het ontwerpen, berekenen, tekenen, vervaardigen, leveren, installeren en bedrijfsvaardig opleveren van zonnepaneleninstallaties op 8 terreinen en 1 dak van rioolwaterzuiveringinstallaties van het waterschap.

Waterschap Hunze en Aa’s deed eerder dit jaar al een vooraankondiging voor het realiseren van zonnevelden op 9 locaties van het waterschap en de aanbesteding gaat nu dus daadwerkelijk van start.

Waterschap Hunze en Aa’s is actief in Noord-Nederland. Daar bestrijkt het waterschap een oppervlakte van 213.000 hectare waar 424.000 mensen wonen. Het heeft zo’n kleine 2.000 stuwen, gemalen, sluizen en rioolwaterzuiveringinstallaties in beheer.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Projectmedewerker duurzame energie

Libra Energy zoekt een projectmedewerker duurzame energie.
Fulltime • Uitgeest
Enphase zoekt:

Field Applications Engineer

Enphase is looking for a Field Applications Engineer.
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!