Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
KiesZon levert 10.000 zonnepanelen op bedrijfsdaken in Randstad op
(foto: KiesZon)

KiesZon levert 10.000 zonnepanelen op bedrijfsdaken in Randstad op

KiesZon meldt 10.000 zonnepanelen te hebben geplaatst op bedrijfsdaken in de Randstad. Het gaat om de gebouwen van Protest Sportswear, CDR Vastgoed en Dekker Sport & Party Warmond en Zoetermeer.

De zonnepanelen zijn geplaatst over circa 25.000 vierkante meter dakoppervlakte en gaan jaarlijks 2,5 miljoen kilowattuur zonnestroom opwekken. De bedrijven Protest, huurders van CDR Vastgoed (red. waaronder Monkey Town en Prolife fitness), Dekker Warmond en Dekker Zoetermeer nemen het grootste deel van de zonnestroom zelf af. De resterende stroom kan op termijn door bedrijven in de omgeving worden afgenomen of wordt teruggeleverd aan de energieleverancier.

Met het zonnepanelenproject komen Protest Sportswear, Dekker Warmond, Dekker Zoetermeer en CDR Vastgoed tegemoet aan de wens van de gemeente om meer bedrijven groener te laten ondernemen. De officiële ingebruikname wordt 19 april gevierd tijdens de opening van Lucky’s Bowling te Warmond. Lucky’s bowling is de eerste designbowlingbaan van West-Europa, een vintage ingerichte bowling met restaurant die eveneens grotendeels draait op groene stroom.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
ProfiNRG zoekt:

Allround medewerker inkoop & logistiek (M/V)

ProfiNRG zoekt een allround medewerker inkoop & logistiek (M/V)
Fulltime • Utrecht
SAJ Electric zoekt:

Sales Engineer

SAJ Electric is looking for a Sales Engineer.
Fulltime • Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!