Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt 10.000e Energiebespaarlening

Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt 10.000e Energiebespaarlening

Het Nationaal Energiebespaarfonds is de 10.000e Energiebespaarlening verstrekt. Deze Energiebespaarlening is verstrekt in Enschede. Er is tot op heden voor ruim 151 miljoen euro aan leningen verstrekt.

Sinds januari 2014 is het mogelijk een Energiebespaarlening af te sluiten om te investeren in energiebesparende maatregelen in woningen; bijvoorbeeld via zonnepanelen. Met de 151 miljoen euro zijn in totaal 13.132 woningen en 71 Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) met 2.755 woningen verduurzaamd.

Brigitte Twente (63) plaatste dankzij de 10.000e Energiebespaarlening 8 zonnepanelen en hoog rendementsbeglazing. Enschede staat met ruim 180 verstrekte Energiebespaarleningen nationaal op een 4e plaats, na Rotterdam (268), Apeldoorn (238) en Almere (199). Populaire maatregelen om huizen te verduurzamen zijn volgens de betrokkenen hoog rendementsbeglazing, zonnepanelen, energiezuinige deuren, gevelisolatie en dakisolatie. Steeds meer woningeigenaren en VvE’s weten het Nationaal Energiebespaarfonds te vinden. De verwachting is dat in de loop van 2019 de bodem van het fonds wordt bereikt.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
Green Energy Company zoekt:

Adviseur zonnepanelen

Green Energy Company zoekt een Adviseur zonnepanelen
Fulltime • Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!