Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ecostal aangesteld als leverancier van Zeversolar-omvormers
(foto: Zeversolar)

Ecostal aangesteld als leverancier van Zeversolar-omvormers

De Belgische groothandelaar in pv-installaties Ecostal is aangesteld als leverancier van het volledige assortiment omvormers van SMA-dochterbedrijf Zeversolar.

Daardoor zijn een- en driefasige gecertificeerde Zeversolar-omvormers met een vermogen van 1,5 tot 20 kilowatt in heel België binnen 24 uur leverbaar. Het hoofdkwartier van Ecostal-centrale bevindt zich in de regio Wallonië en het bedrijf beschikt over 2 distributiecentra met een magazijnoppervlak van meer dan 3.000 vierkante meter. Het assortiment omvat alle componenten voor de bouw van zonnestroominstallaties. Sinds de oprichting in 2008 heeft Ecostal in de Benelux-landen voor meer dan 20.000 installaties producten geleverd.

Andreas König, Sales Director Europe bij Zeversolar, gaat ervanuit dat de Belgische markt in de komende jaren opnieuw fors zal groeien: ‘Wij zijn al jaren actief in de Benelux en zien de laatste tijd dat de belangstelling voor pv-installaties ook in België weer toeneemt. De samenwerking met Ecostal is een belangrijke stap om ook in een groeimarkt snel en betrouwbaar te kunnen leveren.’

Voor inzet van zijn apparaten in België stelt Zeversolar alle benodigde technische informatie, de gratis cloudgebaseerde monitoringsoftware ZeverCloud en de planning software ZeverPlan in het Frans en het Nederlands beschikbaar.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Sales Support Engineer Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Zonnepanelen op het dak BV zoekt:

Management Assistent / HR Medewerker

<24 uur - Barneveld, 3771 NR, Zwolleweg 9
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!