Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ZonOpZorg: 14.000 zonnepanelen voor 20 zorg- en ziekenhuizen
(foto: ZonnepanelenDelen)

ZonOpZorg: 14.000 zonnepanelen voor 20 zorg- en ziekenhuizen

Dankzij ZonOpZorg, een samenwerkingsverband van Urgenda en ZonnepanelenDelen, krijgen 20 Nederlandse zorg- en ziekenhuizen in de komende periode met SDE+-subsidie 14.000 zonnepanelen.

Het project ZonOpZorg voor zorghuizen werd door de 2 organisaties al in 2015 gestart met de ambitie om zo veel mogelijk zorghuizen in Nederland van zonnepanelen te voorzien. Eind 2015 werd daarbij in 36 dagen tijd via crowdfunding het benodigde geld opgehaald voor het eerste project; bestaande uit 512 zonnepanelen voor een zorghuis van woningcorporatie Habion.

Urgenda en ZonnepanelenDelen melden dat zorginstellingen die al eerder SDE+-subsidie toegekend hebben gekregen maar geen geld hebben voor de investering en/of geen mankracht om de organisatie ter hand te nemen, kunnen aankloppen. Daarmee wordt de verantwoordelijkheid voor zowel investering als uitvoering uitbesteed en kan het personeel van de instelling zich wijden aan zorg.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Leerling Monteur

Zonneplan zoekt een Leerling Monteur
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Financieel administratief medewerker

Zelfstroom zoekt een Financieel administratief medewerker
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!