Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Arnhem heropent duurzaamheidslening: 3 miljoen euro beschikbaar voor 750 aanvragen
(foto: Pixabay)

Arnhem heropent duurzaamheidslening: 3 miljoen euro beschikbaar voor 750 aanvragen

Arnhemse particuliere woningeigenaren kunnen vanaf 3 april 2018 opnieuw een duurzaamheidslening aanvragen voor energiebesparende maatregelen en de aanschaf van zonnepanelen.

Arnhem startte al in 2014 met het initiatief dat ook dit jaar weer een vervolg krijgt. De gemeente heeft nu 3 miljoen euro beschikbaar, naar verwachting goed voor zo'n 750 leningen. Eerdere vergelijkbare regelingen leidden tot 250 Arnhemmers die met een lening hun huis een stuk duurzamer maakten.

Particuliere woningeigenaren kunnen minimaal 2.500 en maximaal 25.000 euro lenen tegen een aantrekkelijke rente. Momenteel is deze rente 1,6 procent. De aanvragen voor de leningen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld en afgehandeld en er geldt op is op. Voor onafhankelijk advies over isoleren en zonnepanelen kunnen Arnhemmers terecht op het Energieloket Midden-Gelderland.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonnegilde zoekt:

Planner/Projectondersteuner

Zonnegilde zoekt een Planner/Projectondersteuner
Fulltime • Kampen
AliusEnergy zoekt:

Logistiek medewerker

AliusEnergy zoekt een logistiek medewerker.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!