Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
2.160 pv-modules zonneweide Anna’s Hoeve Hilversum operationeel
HilverZon

2.160 pv-modules zonneweide Anna’s Hoeve Hilversum operationeel

De zonneweide Anna’s Hoeve in Hilversum, bestaande uit 2.160 zonnepanelen, is officieel geopend. Het is volgens de gemeente het grootste zonneproject van Hilversum.

Op Anna’s Hoeve liggen de zonnepanelen boven de bufferbak van de rioolwaterzuivering. Dit dubbele ruimtegebruik maakt het project volgens de gemeente en energiecoöperatie HilverZon bijzonder. De gemeente gaat de zonnepanelen binnenkort overdragen aan HilverZon.

De gemeente doet dit omdat ze stelt het belangrijk te vinden dat Hilversummers die zelf geen geschikt dak hebben of geen panelen op hun dak willen ook kunnen investeren in lokaal opgewekte groene energie. De samenwerking met het burgerinitiatief HilverZon maakt dat mogelijk. De zonneweide Anna’s Hoeve is voor HilverZon namelijk al het zesde collectieve zonnepanelendak. De zonnepanelen worden via de postcoderoosregeling aangeboden aan Hilversummers. Ongeveer 200 Hilversumse huishoudens kunnen deelnemen aan de zonneweide Anna’s Hoeve.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2021

De Marktgids Zonne-energie 2021 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt gaat nieuw tijdperk in, Nederlandse zonne-energiemarkt na coronacrisis klaar voor...
Vacatures
Wocozon zoekt:

Zelfstandige en bevlogen Business Developer

32-40 uur - Utrecht - De Meern
kWh People zoekt:

Head of Projects

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!