Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
2.160 pv-modules zonneweide Anna’s Hoeve Hilversum operationeel
HilverZon

2.160 pv-modules zonneweide Anna’s Hoeve Hilversum operationeel

De zonneweide Anna’s Hoeve in Hilversum, bestaande uit 2.160 zonnepanelen, is officieel geopend. Het is volgens de gemeente het grootste zonneproject van Hilversum.

Op Anna’s Hoeve liggen de zonnepanelen boven de bufferbak van de rioolwaterzuivering. Dit dubbele ruimtegebruik maakt het project volgens de gemeente en energiecoöperatie HilverZon bijzonder. De gemeente gaat de zonnepanelen binnenkort overdragen aan HilverZon.

De gemeente doet dit omdat ze stelt het belangrijk te vinden dat Hilversummers die zelf geen geschikt dak hebben of geen panelen op hun dak willen ook kunnen investeren in lokaal opgewekte groene energie. De samenwerking met het burgerinitiatief HilverZon maakt dat mogelijk. De zonneweide Anna’s Hoeve is voor HilverZon namelijk al het zesde collectieve zonnepanelendak. De zonnepanelen worden via de postcoderoosregeling aangeboden aan Hilversummers. Ongeveer 200 Hilversumse huishoudens kunnen deelnemen aan de zonneweide Anna’s Hoeve.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

BeLux Service Engineer VIP

SolarEdge zoekt in België een BeLux Service Engineer VIP
Fulltime • België
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!