Solar Magazine - Solarfields: subsidie voor 80 megawattpiek aan SDE+-projecten
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarfields: subsidie voor 80 megawattpiek aan SDE+-projecten
(foto: Solarfields)

Solarfields: subsidie voor 80 megawattpiek aan SDE+-projecten

Solarfields meldt in de najaarsronde van de SDE+-regeling 2017 met succes voor 80 megawattpiek aan zonne-energieprojecten subsidie te hebben ontvangen.

Op dit moment heeft Solarfields positief bericht ontvangen van 4 projecten in Zutphen, Goor, Foxhol en Farmsum. Het bedrijf is nog in afwachting van één groot project. Als het laatste project ook wordt goedgekeurd kan Solarfields toewerken naar de financiering voor bijna 80 megawattpiek aan zonneparken. Als alles goed verloopt kan de bouw van deze projecten eind dit jaar nog beginnen.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) meldde eerder deze week nog druk doende te zijn met de afronding van de subsidieaanvragen uit de najaarsronde van 2017.De organisaties die nog geen beschikking of afwijziging hebben ontvangen voor hun subsidieaanvraag zijn daarom opgeroepen om deze opnieuw in te dienen voor de nieuwe SDE+-ronde die eerder deze week van start is gegaan.

‘We zijn natuurlijk erg tevreden met deze positieve uitslag’, aldus Gerben Smit, partner van Solarfields, aan. ‘Deze toekenning bevestigt wederom dat we op de juiste weg zitten. We bieden solide projectplannen aan bij het ministerie voor de SDE+-aanvraag. Met deze beschikkingen gaan wij ons doel, om eind dit jaar 100 megawatt te hebben gerealiseerd, eenvoudig halen.’

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
Triple Solar zoekt:

Sales Engineer

Fulltime (40 uur) - TT Vasumweg 170, 1033 SH Amsterdam
kWh People zoekt:

Senior Projectontwikkelaar Zonnestroom

Fulltime (40 uur) - Omgeving Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!