Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaanderen verbetert subsidieregeling voor grote pv-systemen
(foto: Dé Duurzame Uitgeverij)

Vlaanderen verbetert subsidieregeling voor grote pv-systemen

De Vlaamse overheid voert in 2018 een aantal wijzigingen door aan het ondersteuningsmechanisme. Zo wordt er een nieuwe subsidiecategorie ingevoegd van 10 tot 40 kilowattpiek.

Dit gebeurt om meer maatwerk te kunnen leveren en verder wordt de ondersteuningsperiode voor alle categorieën verkort van 15 naar 10 jaar. Daarbij blijft over de gehele looptijd gemeten de vergoeding gelijk, waardoor het aantrekken van vreemd vermogen gemakkelijker moet worden. En last but not least? De aanvraagmethode voor subsidie wordt vereenvoudigd…

Lees het volledige artikel ‘Vlaanderen verbetert subsidieregeling voor grote pv-systemen’ hier in de maart 2018-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Projectplanner

Vattenfall zoekt een projectplanner
Fulltime • Nederland
Solar Monkey zoekt:

Account representative

Solar Monkey zoekt een account representative.
Fulltime • Delft
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!