Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ESTG ontvangt voor derde jaar op rij ‘Top PV Supplier’ award van EuPD Research
(foto: ESTG)

ESTG ontvangt voor derde jaar op rij ‘Top PV Supplier’ award van EuPD Research

EuPD Research heeft ESTG voor het derde jaar op rij beloond met de ‘Top PV Supplier’ award in de categorie ‘groothandel’. De award wordt sinds 2010 uitgegeven door het onafhankelijke Duitse onderzoeksbureau.

De Global PV InstallerMonitor is een onderzoek wat door EuPD Research jaarlijks wordt uitgevoerd onder installateurs. Het onderzoek gaat over klantrelaties, klanttevredenheid en de distributie van zonnepanelen en omvormers. De groothandels die hoog scoren en een award krijgen mogen het certificaat en de ‘Seal’ die hoort bij de benoeming tot Top-PV supplier.

‘Een geweldige prestatie’ aldus Klaas Galama, eigenaar van ESTG. ‘We behoren op het gebied van klanttevredenheid en klantloyaliteit tot de best beoordeelde fotovoltaïsche bedrijven in de Benelux. Deze status bevestigt onze overtuiging dat focus op onze corebusiness online distributie, warehousemanagement, logistiek en fulfilment en de hoge servicestandaarden en beschikbaarheid gewaardeerd wordt door onze klanten. Die waardering en het vertrouwen maakt het mogelijk dat we zo succesvol kunnen groeien in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italie.’

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Inkoper

AliusEnergy zoekt een inkoper.
Fulltime • Eersel
Oranjedak zoekt:

PV engineer

Oranjedak zoekt een PV engineer/werkvoorbereider. Met vijf vestigingen binnen Nederland en ruim 40 jaar ervaring is Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche.
Fulltime • Zwijndrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!