Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ESTG ontvangt voor derde jaar op rij ‘Top PV Supplier’ award van EuPD Research
(foto: ESTG)

ESTG ontvangt voor derde jaar op rij ‘Top PV Supplier’ award van EuPD Research

EuPD Research heeft ESTG voor het derde jaar op rij beloond met de ‘Top PV Supplier’ award in de categorie ‘groothandel’. De award wordt sinds 2010 uitgegeven door het onafhankelijke Duitse onderzoeksbureau.

De Global PV InstallerMonitor is een onderzoek wat door EuPD Research jaarlijks wordt uitgevoerd onder installateurs. Het onderzoek gaat over klantrelaties, klanttevredenheid en de distributie van zonnepanelen en omvormers. De groothandels die hoog scoren en een award krijgen mogen het certificaat en de ‘Seal’ die hoort bij de benoeming tot Top-PV supplier.

‘Een geweldige prestatie’ aldus Klaas Galama, eigenaar van ESTG. ‘We behoren op het gebied van klanttevredenheid en klantloyaliteit tot de best beoordeelde fotovoltaïsche bedrijven in de Benelux. Deze status bevestigt onze overtuiging dat focus op onze corebusiness online distributie, warehousemanagement, logistiek en fulfilment en de hoge servicestandaarden en beschikbaarheid gewaardeerd wordt door onze klanten. Die waardering en het vertrouwen maakt het mogelijk dat we zo succesvol kunnen groeien in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italie.’

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
SAJ Electric zoekt:

Sales Engineer

SAJ Electric is looking for a Sales Engineer.
Fulltime • Netherlands
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!