Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Indi Energie en KiesZon plaatsen 2.024 zonnepanelen op Amercentrale RWE
(foto: KiesZon)

Indi Energie en KiesZon plaatsen 2.024 zonnepanelen op Amercentrale RWE

RWE en Indi Energie hebben het contract ondertekend voor de plaatsing van 2.024 zonnepanelen op de Amercentrale van RWE in Geertruidenberg. De uitvoerende partij is KiesZon.

Het zonnestroomsysteem krijgt een vermogen van 557 kilowattpiek. De hoeveelheid groene stroom die wordt opgewekt, is te vergelijken met het verbruik van 150 huishoudens.

Indi Energie investeert in de zonnepanelen, is verantwoordelijk voor het gehele projectmanagement en gaat het systeem de komende 16 jaar exploiteren. De uitvoerende partij van het project is KiesZon, dat de engineering en de realisatie van het zonnestroomproject voor zijn rekening neemt. Daarmee zetten de 2 partijen de samenwerking voort die in 2017 leidde tot de realisatie van 2 zonnestroomprojecten op de daken van SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer.

Met behulp van crowdfunding kunnen de inwoners van de gemeente Geertruidenberg participeren in het project. Pjotr van den Berg, projectleider bij Indi Energie: ‘De succesvolle crowdfundactie van Indi Energie eind 2016 heeft laten zien dat er veel interesse is bij consumenten om te investeren in zonne-energie. Consumenten worden hierdoor direct betrokken bij de energietransitie en ze maken een aantrekkelijk rendement op hun investering.’ Nog deze maand wordt begonnen met de aanleg van het zonnestroomsysteem.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!