Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hermans Techniglaz gaat glaskoepel Diamantbeurs Amsterdam voorzien van bipv
(foto: ZJA Zwarts & Jansma Architecten)

Hermans Techniglaz gaat glaskoepel Diamantbeurs Amsterdam voorzien van bipv

Hermans Techniglaz gaat glaskoepel Diamantbeurs Amsterdam voorzien van bipv, oftewel in de glaskoepel geïntegreerde zonnepanelen. De zonnepanelen worden door het bedrijf op maat geleverd.

Hermans Techniglaz heeft namelijk de opdracht gekregen om de op maat gemaakte en geïsoleerde PowerGlaz bipv-panelen te leveren; goed voor een vermogen van ruim 25 kilowattpiek en een lichtdoorlaatbaarheid van 25 procent. Het rijksmonument wordt namelijk in ere hersteld en zal verder gaan onder de naam Capital C.

De bipv-panelen zullen worden toegepast in de glaskoepel. Hieronder komt een dakterras, restaurant en loungebar. De geïntegreerde zonnecellen wekken energie op én hebben tevens een zonwerende functie om het binnenklimaat zo stabiel mogelijk te houden. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Vattenfall zoekt:

Solar Engineer

Vattenfall is looking for a Solar Engineer.
Fulltime • Netherlands
Anoniem zoekt:

Inkoper Solar

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Inkoper Solar.
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!