Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Duurzaamheidslening Leek: budget voor zonnepanelen al opgebruikt

Duurzaamheidslening Leek: budget voor zonnepanelen al opgebruikt

Het budget voor de duurzaamheidslening van de gemeente Leek is uitgeput. Sinds het openstellen van de lening hebben inwoners vooral de keuze gemaakt om te investeren in zonnepanelen.

Het budget voor zonnepanelen van de duurzaamheidslening is door deze grote vraag op. Voor alle overige maatregelen kan nog een duurzaamheidslening worden aangevraagd.

De gemeente Leek biedt vanaf 1 december 2017 een duurzaamheidslening voor particuliere woningeigenaren in de gemeente Leek. Hiervoor is een fonds van 500.000 euro beschikbaar gesteld, waarvan maximaal 200.000 euro voor zonnepanelen. Sinds 1 december zijn er 39 aanvragen binnengekomen voor de duurzaamheidslening, waarvan het grootste deel voor zonnepanelen. Hierdoor is het budget voor zonnepanelen in een opgebruikt. 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Solesta zoekt:

Projectleider

Solesta zoekt een projectleider.
Fulltime • Nijmegen
Zelfstroom zoekt:

Technisch Planner

Zelfstroom zoekt een Technisch Planner.
Fulltime • Den Bosch
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!