Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor honderden woningen Heuvelrug Wonen

Zonnepanelen voor honderden woningen Heuvelrug Wonen

Heuvelrug Wonen verduurzaamt de komende 4 jaar ruim 800 woningen, onder andere door zonnepanelen voor collectieve elektra te installeren. Het verduurzamingsproject is gestart met de opening van de pop-up woning.

Diverse huurders bezochten de pop-up woning en kregen het verduurzamingsaanbod als eerste uitgereikt. Huurders krijgen onder meer inzicht in hun energieverbruik, energiebesparing en slimme tips.

Heuvelrug Wonen wil vooral de woonlasten van haar huurders beheersbaar houden. Dat doet zij door haar woningvoorraad te verbeteren.

Heuvelrug Wonen heeft haar duurzaamheidsopgave voor de komende 5 jaar verwoord in een uitvoeringsprogramma. Hierin is aandacht voor: nieuwbouw; bestaande voorraad: energiebesparingsprogramma’s zoals het verduurzamen van 800 huizen; verduurzaming collectieve warme-installaties; individuele duurzame opwekkers: het aanbod zonnepanelen voor bewoners; zonnepanelen voor collectieve elektra; en gedragsbeïnvloeding.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
The Blue Deal zoekt:

Blauwe rotsen met groene stippen

vaAtotZon, dochter van The Blue Deal, is op zoek naar blauwe rotsen met groene stippen.
Fulltime •
Windunie zoekt:

Projectleider Zon op veld

Windunie zoekt een projectleider die het team van Windunie Development komt versterken op het gebied van zon op veld.
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!