Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor honderden woningen Heuvelrug Wonen

Zonnepanelen voor honderden woningen Heuvelrug Wonen

Heuvelrug Wonen verduurzaamt de komende 4 jaar ruim 800 woningen, onder andere door zonnepanelen voor collectieve elektra te installeren. Het verduurzamingsproject is gestart met de opening van de pop-up woning.

Diverse huurders bezochten de pop-up woning en kregen het verduurzamingsaanbod als eerste uitgereikt. Huurders krijgen onder meer inzicht in hun energieverbruik, energiebesparing en slimme tips.

Heuvelrug Wonen wil vooral de woonlasten van haar huurders beheersbaar houden. Dat doet zij door haar woningvoorraad te verbeteren.

Heuvelrug Wonen heeft haar duurzaamheidsopgave voor de komende 5 jaar verwoord in een uitvoeringsprogramma. Hierin is aandacht voor: nieuwbouw; bestaande voorraad: energiebesparingsprogramma’s zoals het verduurzamen van 800 huizen; verduurzaming collectieve warme-installaties; individuele duurzame opwekkers: het aanbod zonnepanelen voor bewoners; zonnepanelen voor collectieve elektra; en gedragsbeïnvloeding.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Onderaannemers voor installatie zonnepanelen

Zon & Zo zoekt onderaannemers voor de installatie van zonnepanelen
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Manager Sales

Zelfstroom zoekt een Manager Sales
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!