Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Zonnepanelen voor honderden woningen Heuvelrug Wonen

Zonnepanelen voor honderden woningen Heuvelrug Wonen

Heuvelrug Wonen verduurzaamt de komende 4 jaar ruim 800 woningen, onder andere door zonnepanelen voor collectieve elektra te installeren. Het verduurzamingsproject is gestart met de opening van de pop-up woning.

Diverse huurders bezochten de pop-up woning en kregen het verduurzamingsaanbod als eerste uitgereikt. Huurders krijgen onder meer inzicht in hun energieverbruik, energiebesparing en slimme tips.

Heuvelrug Wonen wil vooral de woonlasten van haar huurders beheersbaar houden. Dat doet zij door haar woningvoorraad te verbeteren.

Heuvelrug Wonen heeft haar duurzaamheidsopgave voor de komende 5 jaar verwoord in een uitvoeringsprogramma. Hierin is aandacht voor: nieuwbouw; bestaande voorraad: energiebesparingsprogramma’s zoals het verduurzamen van 800 huizen; verduurzaming collectieve warme-installaties; individuele duurzame opwekkers: het aanbod zonnepanelen voor bewoners; zonnepanelen voor collectieve elektra; en gedragsbeïnvloeding.

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Triple Solar zoekt:

PV monteur

Triple Solar zoekt een PV monteur
Fulltime • Amsterdam
Schone Energie zoekt:

Accountmanager zonne-energie B2B

Schone Energie zoekt een Accountmanager zonne-energie B2B
Fulltime • Den Haag
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!