Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
iChoosr: 60 procent Vlamingen ziet prijs als drempel voor aanschaf zonnepanelen

iChoosr: 60 procent Vlamingen ziet prijs als drempel voor aanschaf zonnepanelen

iChoosr, organisator van inkoopcollectieven, meldt op basis van een onderzoek onder 1.000 inwoners van Vlaanderen dat 60 procent van de Vlamen vanwege de prijs vooralsnog geen zonnepanelen zou aanschaffen.

Volgens iChoosr geeft 72 procent van Vlamingen die nog geen zonnepanelen hebben aan dat ze het niet overwegen om deze te laten plaatsen. 60 procent van de inwoners van Vlaanderen zou de installaties te duur vinden. 

Vlaams-Limburgse gezinnen kunnen sinds eind vorige maand opnieuw intekenen voor een groepsaankoop van zonnepanelen. Het initiatief van iChoosr wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar werden via de vorige editie ruim 15.000 zonnepanelen in Limburg geplaatst.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Evo-energie zoekt:

Zonnepanelenmonteurs

Evo-energie is op zoek naar collega's voor montagewerk.
Fulltime • Doetinchem
Solar Monkey zoekt:

Account representative

Solar Monkey zoekt een account representative.
Fulltime • Delft
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!