Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Autofabrikant Nissan start met verkoop van zonnepanelen
(foto: Nissan)

Autofabrikant Nissan start met verkoop van zonnepanelen

Autofabrikant Nissan heeft aangekondigd te starten met de verkoop van zonnepanelen. Het aanbod maakt onderdeel uit van de propositie Nissan Energy Solar.

Met de verkoopstart lijkt Nissan de concurrentie aan te willen gaan met Tesla. Want net als de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto wil Nissan zijn zonnepanelen gecombineerd met het eigen energieopslagsysteem xStorage verkopen.

Nissan start met de propositie in eerste instantie enkel in het Verenigd Koninkrijk. Het laaghangend fruit dat Nissan wil bedienen zijn de eigenaren van de elektrische personenauto Nissan LEAF en van de elektrische bestelauto e-NV200.

De zonnepanelenpakketten zullen in 3 varianten beschikbaar komen ‘value’, ‘efficiency’ en ‘design’. Pakket 1 is het goedkoopst, pakket 2 bevat hoogefficiënte zonnepanelen en bij pakket 3 is sprake van een indakmontagesysteem. Welke fabrikant de zonnepanelen aan Nissan gaat leveren, is nog onbekend.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
KiesZon zoekt:

Servicemonteur Zonnestroom

KiesZon zoekt een Servicemonteur Zonnestroom
Fulltime • Nederland
BayWa r.e. zoekt:

Technisch commerciële binnendienst (B)

BayWa r.e. zoekt voor het Belgisch kantoor een technisch commerciële binnendienst (m/v)
Fulltime • België
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!