Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VDH Solar aangesteld als distributeur van indaksysteem GSE
(foto: GSE)

VDH Solar aangesteld als distributeur van indaksysteem GSE

VDH Solar is per januari 2018 aangesteld als distributeur van het GSE IN-ROOF SYSTEM: een dakgeïntegreerd montagesysteem voor zonnepanelen.

Het systeem is volgens het bedrijf simpel, snel, esthetisch, lichtgewicht, waterdicht, goedkoop en ‘geschikt voor 95 procent van alle merken zonnepanelen’. Het is ontwikkeld door installateurs voor installateurs.

Een 3-kilowattsysteem is met de GSE Intégration montagekit in 3 uur te installeren door het lichtgewicht en het feit dat het eenvoudig te transporteren is.

Andere karakteristieken van het product zijn dat het 100 procent waterdicht is, elke positie mogelijk is (red. landscape, portrait, U-vorm, pyramide et cetera) op elk type dak en dat het geschikt voor nagenoeg alle soorten zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Maart 2018

Maasvlakte verwelkomt grootste zonnepanelentestlab van Europa: ‘Helft van zonnepanelenimport haven Rotterdam op kwaliteit controleren’ Miljoenensubsidies voor solar innovaties: zonnecel als autolak, pv-vlotten van schuimrubber en...
Vacatures
Anoniem zoekt:

Sales Manager Finance

kWh People zoekt voor een 'anoniem' bedrijf een Sales Manager Finance.
Fulltime • Midden-Nederland
Solarcentury zoekt:

Business developer/projectontwikkelaar zonneparken

Solarcentury zoekt een business developer/projectontwikkelaar zonneparken.
Fulltime • Flexibel/Helmond
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!