Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
VDH Solar aangesteld als distributeur van indaksysteem GSE
(foto: GSE)

VDH Solar aangesteld als distributeur van indaksysteem GSE

VDH Solar is per januari 2018 aangesteld als distributeur van het GSE IN-ROOF SYSTEM: een dakgeïntegreerd montagesysteem voor zonnepanelen.

Het systeem is volgens het bedrijf simpel, snel, esthetisch, lichtgewicht, waterdicht, goedkoop en ‘geschikt voor 95 procent van alle merken zonnepanelen’. Het is ontwikkeld door installateurs voor installateurs.

Een 3-kilowattsysteem is met de GSE Intégration montagekit in 3 uur te installeren door het lichtgewicht en het feit dat het eenvoudig te transporteren is.

Andere karakteristieken van het product zijn dat het 100 procent waterdicht is, elke positie mogelijk is (red. landscape, portrait, U-vorm, pyramide et cetera) op elk type dak en dat het geschikt voor nagenoeg alle soorten zonnepanelen.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Sparkling zoekt:

(Junior) Consultant/Projectontwikkelaar

Sparkling zoekt een (Junior) Consultant/Projectontwikkelaar
Fulltime • Apeldoorn
Vattenfall zoekt:

Business Development Manager Decentral Solar NL

Vattenfall is looking for a Business Development Manager Decentral Solar NL
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!