Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
4.760 inwoners Noord-Holland en Utrecht accepteren zonnepanelenaanbod Eigen Huis
(foto: iChoosr)

4.760 inwoners Noord-Holland en Utrecht accepteren zonnepanelenaanbod Eigen Huis

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in de provincies Utrecht en Noord-Holland is afgesloten. Meer dan 4.760 deelnemers hebben het aanbod voor een compleet pv-systeem geaccepteerd.

Afgelopen november werd bekend dat de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in de 2 provincies werd gewonnen door Tautus en SolarNRG. Ruim 13.500 inwoners schreven zich voor deze actie in.

Namens de leveranciers heeft Vereniging Eigen huis de deelnemers vervolgens een persoonlijk aanbod gestuurd voor een compleet zonnepanelensystem, inclusief installatie, garanties en monitoring. Inmiddels zijn de eerste systemen al bij de mensen thuis geïnstalleerd.

 Tot eind augustus 2018 worden naar schatting 51.145 zonnepanelen geplaatst. De nieuwe zonnepaneleneigenaren besparen samen jaarlijks zo’n 2,5 miljoen euro op hun energiekosten. 

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Energie Consultant

32-40 uur - Overijssel
kWh People zoekt:

Head of Product Management

Fulltime (40 uur) - Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!