Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
BDA Dak- en Gevelopleidingen en Stichting Garantiefonds Zonzeker starten samenwerking
(foto: Zonzeker)

BDA Dak- en Gevelopleidingen en Stichting Garantiefonds Zonzeker starten samenwerking

BDA Dak- en Gevelopleidingen en Stichting Garantiefonds Zonzeker slaan de handen ineen en gaan samenwerken bij het opleiden van installateurs.

Stichting Garantiefonds Zonzeker is een platform voor installateurs en klanten, om via een collectief als mkb-installateur dezelfde zekerheden en garanties te bieden als een grote partij.  BDA is door de Rijksoverheid erkend als opleider van gecertificeerde solar monteurs en installatiebedrijven. BDA biedt in die hoedanigheid diverse zonnepanelenopleidingen om kwalitatieve installaties af te leveren; van een cursus tot ontwerp van zonnestroomsystemen tot een cursus installeren van zonnestroomsystemen.

Zonzeker meldt kritisch te zijn naar zijn installateurs en stevige eisen te stellen aan het opleidingsniveau. De zonnestroomopleidingen van BDA voldoen aan deze eisen en daarom heeft Zonzeker besloten samen te gaan werken met BDA.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Energie Consultant

32-40 uur - Overijssel
Econnetic bv zoekt:

Senior Consultant zonne-energie

32-40 uur - 3972LK
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!