Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Heijmans levert 135ste ONE-woning met zonnepanelen
(foto: Heijmans)

Heijmans levert 135ste ONE-woning met zonnepanelen

Heijmans levert binnenkort de 135ste ONE-woning met zonnepanelen. Iedere woning is met 9 zonnepanelen uitgerust.

Heijmans bereikt de mijlpaal doordat het bedrijf met Woningstichting Nijkerk een koopovereenkomst heeft gesloten voor de levering van 28 ONE-woningen. De woningen zijn  all electric en uitgevoerd met 9 pv-zonnepanelen. De 28 woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018 geplaatst en voor uiteenlopende doelgroepen ingezet als tijdelijke huurwoning.

De Heijmans ONE heeft een oppervlakte van 39 vierkante meter en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer, eigen voordeur en buitenterras. De woning is zeer energiezuinig en voldoet aan het Bouwbesluit voor niet-permanente bouwwerken en kan in één dag worden verhuisd en weer opgebouwd. De woning is mede ontworpen door Moodbuilders.

Inclusief de overeenkomst met Woningstichting Nijkerk, zijn er 57 Heijmans ONE's in productie. Al eerder zijn 78 woningen op verschillende locaties neergezet in Nederland.

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
G2 Energy zoekt:

Sales Manager

Fulltime (40 uur) - Uddel en/of Zutphen
kWh People zoekt:

Head of Product Management

Fulltime (40 uur) - Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!