Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PV-Vlaanderen: ‘Vlaamse zonnepanelenmarkt blijft jaarlijks tientallen procenten groeien’
(foto: Dé Duurzame Uitgeverij)

PV-Vlaanderen: ‘Vlaamse zonnepanelenmarkt blijft jaarlijks tientallen procenten groeien’

‘We verwachten dat de Vlaamse zonnepanelenmarkt jaarlijks met tientallen procent zal blijven groeien.’ Aan het woord is Bram Claeys. De algemeen directeur van het Vlaamse ODE waaronder ook PV-Vlaanderen valt.

‘De pv-sector is door een moeilijk decennium heengegaan, maar in de afgelopen 2 jaar gaat het weer een stuk beter en de huidige groei willen we uiteraard continueren’, vervolgt Claes.

De afzetmarkt voor commerciële zonnestroomsystemen boven de 10 kilowattpiek (red. waarvoor nog altijd groenestroomcertificaten worden afgegeven) is momenteel zeer beperkt. Volgens Claeys gaat daar in 2018 verandering in komen, onder meer op aandringen vanuit ODE. ‘Er zullen 2 belangrijke aanpassingen komen aan de regelgeving voor groenestroomcertificaten die ook deze markt nieuw elan zullen geven.

Lees het volledige artikel ‘Vlaamse zonnepanelenmarkt blijft jaarlijks tientallen procenten groeien’ hier in de december 2017-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Goldbeck Solar Nederland zoekt:

Service Monteur(s)

Goldbeck Solar Nederland zoekt service monteur(s)
Fulltime • Nederland
kWh People zoekt:

Senior Ontwikkelaar Zon

kWh People zoekt een Senior Ontwikkelaar Zon
Fulltime • Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!