Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
PV-Vlaanderen: ‘Vlaamse zonnepanelenmarkt blijft jaarlijks tientallen procenten groeien’
(foto: Dé Duurzame Uitgeverij)

PV-Vlaanderen: ‘Vlaamse zonnepanelenmarkt blijft jaarlijks tientallen procenten groeien’

‘We verwachten dat de Vlaamse zonnepanelenmarkt jaarlijks met tientallen procent zal blijven groeien.’ Aan het woord is Bram Claeys. De algemeen directeur van het Vlaamse ODE waaronder ook PV-Vlaanderen valt.

‘De pv-sector is door een moeilijk decennium heengegaan, maar in de afgelopen 2 jaar gaat het weer een stuk beter en de huidige groei willen we uiteraard continueren’, vervolgt Claes.

De afzetmarkt voor commerciële zonnestroomsystemen boven de 10 kilowattpiek (red. waarvoor nog altijd groenestroomcertificaten worden afgegeven) is momenteel zeer beperkt. Volgens Claeys gaat daar in 2018 verandering in komen, onder meer op aandringen vanuit ODE. ‘Er zullen 2 belangrijke aanpassingen komen aan de regelgeving voor groenestroomcertificaten die ook deze markt nieuw elan zullen geven.

Lees het volledige artikel ‘Vlaamse zonnepanelenmarkt blijft jaarlijks tientallen procenten groeien’ hier in de december 2017-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
Saman Groep zoekt:

Werkvoorbereider Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Zierikzee, 4301 RZ nr. 1
kWh People zoekt:

Senior Service Technician Solar

Fulltime (40 uur) - 6541 EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!